S.T.A.T.U.S.

 

Det blev en v.ä.l.d.i.g.t. enkel lunch på mig idag. Potatissallad + grillkorv också lite majs till det. Perfekt! Och alltså mina Ugg tofflor, jag boooor i dem när jag är hemma och sen hoppar jag i mina andra Ugg´s då jag ska ut vilket betyder att jag aldrig har på mig sockar, mer än då vi får besök… om jag inte har på mig mina tofflor då. Ha, ha.  Och på tal om att gå ut så var jag iväg ut och köpte mat till älskade lilla Gizella nyss och då passade jag på att knipsa en bild av ett par av stjärnorna utifrån! 🙂

 

Det blir sååå stämningsfullt med stjärnor i fönstren!

Nu var jag tvungen att dubbelkolla vad klockan är? för alltså det är absolut becksvart ute!  som på natten…! Det är något jag har väldigt svårt för här uppe i norr, vintermörkret. Jag börjar gäspa redan runt kl.14 då det börjar bli mörkt… Crazy!  Så, nu ska jag pigga upp mig med att hänga upp fler stjärnor (var inom Clas O. på vägen till djurbutiken och köpte fler) och sen är det dags för mig att blogga klart London! 🙂

Kategori: Allmänt, Julen 2017 | 5 Comments

5 responses to “S.T.A.T.U.S.”

 1. Elisabeth says:

  Så lekkert med hvite stjerner i vinduene! 🙂 Bruker du papirstjerner med lyspærer i? Er så redd for brann jeg, men det er kanskje trygt så lenge man bare har de på når man er hjemme. Skulle ønske det fantes stjerner med LED-lys og fjernkontroll ☺️

  Ha en fin kveld ☺️

 2. Kerstin says:

  Hur trivs olivträdet ute nu tro?!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åhh så fint! Så fint med vita stjärnor mot de vita fina huset. I kväll står maken på stege här hemma har 3.60 i takhöjd så höga fönster och hänger stjärnor jag blir så glad bara av att se det så underbart

 4. Elsa says:

  Bara älskar att du satt upp stjärnorna! Själv vågar kag typ inte, haha! Känner att det är för crazy banarnas för vårt radhusområde . Satsar på nästa v! Har likt fig tjuvstartat med rumsgranar samt tände idag lite juliga doftljus. Känslan! . Hoppas att din Johanna kryar på sig snart! Lät så fint att hon helst vill vara i skolan. Gott betyg till både skola och föräldrar ju! Tack för att du sprider då mycket glädje och inspiration! Alltid! ❤️⭐️

 5. Så fint med stjärnor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *