S.T.O.L.T.!

Allmänt

tumblr_nqz458Lww51rqgnmno1_500

Gooodmorgon mina kära bloggvänner! 

Torsdag idag och det betyder veckans sista skynda-till-skolan morgon för vår del för i morgon har Johanna lov! oh yes, mitt i allt så här före jul så har de lovdag och det känns bara helt magiskt härligt att vi får en långhelg, speciellt eftersom jIG ankommer i morgon em och vi ska passa på att fira jul tillsammans med min familj och vänner eftersom det här blir sista helgen som vi är hemma alla 3 före vi lyfter mot Thailand.

Och vet du – jag är så stolt över min JIG! för igår var det en stor reportage om honom i norska Finans Avisen (i Norge kommer det ut 2 finanstidningar varje dag, Dagens Næringsliv + Finans Avisen) ang. hans business. Den här gången handlade det om den succé han gjort med handsk-kollektionen till Therese Johaug (han sålde merkevaren för ett par år sedan). JIG är gründer och jobbar, som många av er nog vet om ni följt min blogg länge, som merkevarebygger, och hans pågående prosjekt, med Dj´n och artisten KYGO var det som fick oss att resa till L.A. för en stund sedan och jag har , pinsamt nog, inte bloggat färdigt den resan ännu (shame on me) har bl.a. kvar att berätta storyn om den där lilla Gucci väskan…som jag lyckades shoppa då vi besökte Soho House på söndagen. Alltså SOM jag älskar det stället!!! och tänk att vi fick komma in där! Jag var så lycklig!  men – det förtjänar ett helt eget inlägg senare men, jag bjuder på en bild av oss därifrån. Tänk – vi har hållit ihop i över 11 år. det är jag också stolt över! 🙂

14716170_10153883919365796_2044584218694717127_n

Min JIG ser möjligheter, går efter dom och skapar sen succé! Först var det Ulvang, så Bavac (bl.a., han har skapat fler märken än det..) sen minns jag det som igår då han satt framför TV´n och vi såg Therese Johaug på skidor och han säger “henne ska jag ha!” och det fick han! och för att inte tala om då han sa att han skulle ringa upp Kyrre (Kygo) och föreslå ett samarbete. Han gör det många tänker att de kanske ska göra och det är det som är nyckeln till framgång tror jag. Att just do it!!! 

Nej, nu kör vi torsdag! Jag är peppad, taggad och full av energi och det hoppas jag att du också är?! Och vet du vad jag gjorde igår? Jag köpet utegran! så ett av dagens prosjekt är att få den på plats. Ho, ho. Och oj, nu ringde min pappa, artikeln om jIG ligger tydligen uppe på Dagens Industri också.Och där är t.o.m. jag omnämnd!  Så kul!

Önskar dig en FAB dag fylld av lyckliga stunder!  🙂

P.S du hittar brand filmen till Kygo Life HÄR och efter den följer den fashion show som var lanseringen av kollektionen. du kan se mig och Johanna stå på höger sida precis där modellerna kommer in…  Kollektionen hittar du hos XXL och utvalda fashion stores.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “S.T.O.L.T.!”

 1. Åsa says:

  UNDERBART med människor som kör på och möter sina drömmar istället för att titta i backspegeln och se att det inte blev något av drömmarna!
  11 år är oxå det underbart.. jag och min man (gifte oss i Juli) är inne på vårt 12 år, fantastiskt! 🙂
  Ha en underbar dag och om vi inte “hörs” så God Jul & Gott Nytt år till dig och din familj!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för härlig feedback Åsa! 🙂 Ja, men visst är det inspirerande att läsa om andras framgångar! Och så fantastiskt att du och din mann varit sammen i 12 år! när jag tänker mig om så har kanske jag och JIG också varit det…? eller vi möttes sommaren 2005 så nej, 11.5 år blir det. Oavsett så kan både du och jag vara stolta!

   Önskar dig en magisk dag och det här blir första gången jag önskar någon God Jul & Gott Nytt År i år ! Njut förjulstiden och årets sista dagar! Kram! 🙂

 2. Josefin says:

  Hurra Hurra! Leste om han igår, imponerende at han lykkes om og om igjen

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner T.A.C.K. Josefin! 🙂 Så gøy att du läste! Jag är också imponerad! det inspirerar.

   Önskar dig den bästa dagen! Klem!

 3. Jonas says:

  Läst artikeln, superkul läsning – Hurra för Er 🙂

 4. desssan says:

  Kan du inte få honom att skriva ett inlägg på din blogg där han skriver lite om sin resa? Det skulle va sååå intr att få höra lite mer om honom också

 5. Lena says:

  Ja det vore verkligen kul och intressant om JIG kunde skriva om sin resa. Han ser alltid så glad ut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *