S.T.O.R. dag.

Allmänt

 

 

Vi skulle ta en bild med webcam och plötsligt hittade J en inställning som jag inte ens visste fanns?  Coolt! men vi, eller jag ska väl tala för mig själv…., ser lite halvpigg ut… Ja, ja,  bjuder på det, ni får ju i alla fall se hur håret ser ut efter torsdagens styling. 

Tittut !

Vilken dålig bloggis jag har varit….f.ö.r.l.å.t. !  Min torsdag “försvann” och dagen idag blev inte alls som planerat.   Johanna skulle börja Aktivitetsskolan (fritids) den 13:e men ! efter att privata planer plötsligt förändrats så flyttade vi fram starten.

Så – kl.09 på morgon ringde jag och frågade om det var OK att lilla J startade tidigare? och kl. 10 var vi där så ja, mina dagsplaner förändrades väldigt snabbt 😉    Det var stort för hjärtat att komma dit till en ny miljö, nya vänner och nya fröknar men det hjälpte så klart att en av hennes bästa vänner startade där i onsdags.  Kanske var det jag som var mest nervös? man vill ju att allt ska bli så bra och att de ska få nya fina vänner…. så – jag blev varm i hjärtat då J plötsligt kom in till mig (efter att de varit ute en stund och jag suttit inne och fått vuxen info.)  och sa “mamma, jag har fått en ny venn!”  Vi var där totalt ca 3 tim och det kände som en lagom start. Jag var med hela tiden (J ville det), så på måndag blir första dagen då hon är där själv en stund. Spännande !

Lilla J invigde sin nya skolväska som hon valt helt själv  😉

J´s dagens =  kofta + kjol + tights Polarn O. Pyret  (de har de b.ä.s.t.a. kläderna för lek!), skor Ash (från Zimba) också, så klart: hårspänne: Prinsessefin.

Kvällens middag = färska räkor på terrassen. 

Efter SFO (säger ni SFO eller aktivitetsskolan?)  fick J bli med mig på jobb och snacka om att hon lär sig fort. Hon tipsar kunder om matchande nagelack, visar fram fräscha antrekk (hennes eget uttryck)  och tar hand om barnen till de mamas som tittar in.   Känns som att hon, precis som Chloé, snart kan hänga med på inköp också 😉

När JIG kommit och hämtat J i butiken så blev jag kvar och jobbade några timmar till och jag hade världens bästa flow och fick gjort massor. Skönt !

Nu blir det film  hos oss, en film som jag riktigt längtat efter att se !

Hoppas att du också har ett härligt fredagsmyyys !!  K.O.S. dig ! 🙂

LoVe !

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “S.T.O.R. dag.”

 1. Titti says:

  Hoppas Johanna kommer att trivas på fritids…min yngste son trivdes så bra så han var ganska stor när han slutade där!!
  Kram Titti idag snart på väg söderut till Huay
  Yang

 2. Emõke says:

  Oh så nyfiken jag blir, vad var det för film ni såg?? Jag är riktigt sugen på att krypa upp i soffan och se en riktigt bra film, har inte sett en bra film på länge
  🙁

  Önskar dig och din fina familj en härlig helg.

 3. Jennifer says:

  Vilka härliga bilder på er :). Jag kan tänka mig att det var en stor dag, vad roligt att hon fick en bra start. Det betyder ju så mycket att man vet att ens små hjärtan har det bra om dagarna. Ha en riktigt skön helg! Kram Jennifer

 4. Nina says:

  Hei! Når har du åpent i dag?

 5. Kristine says:

  Herlig!
  in 6-åring vil også begynne på SFO (fritids), men vi har ikke meldt henne opp før skolestart (siden jeg har ferie). MEN HUN GLEDER SEG MASSE:)

  Hun ble glad og smilte da jeg viste henne bildet av J med skolesekk. Min jente har valgt akkurat den samme sekken, helt selv. Det var en av tingene hun gledet seg til da vi kom hjem fra ferie.

  God helg!
  Kos dere masse:))
  KLEM Kristine

 6. Kristine says:

  Lykke til med SFO og skolestart, den dagen nærmer seg raskt!! UTROLIG kjekt at J fikk en god start i går, på SFO (fritids).

  Hos
  http://houseofphilia.blogspot.no/
  vises en fin genser fra HunkyD. Får du inn den?

 7. Heidi says:

  Hei, det heter aktivitetsskole.

  Hilsen styremedlem i et par driftsstyrer i Osloskolen

  • gizmolina says:

   Jag vet att det bytt namn till Aktivitetsskolen men, jag tänkte att många kanske fortsätter att kalla det SFO, precis som många fortfarande kallar förskolan i Sverige för dagis ?! men nu förstår jag att det inte är fallet 🙂 Klem !

 8. Josefine says:

  Hej finis jag är inte som vanligt på min tele så jag har missat sms! Så BRA allt gick fint. Jag tror de bytt nu till Aktivitetsskolen, AKS vilket låter lite bättre kanske med tanke på att det är en skola = en plan bakom det hela?

  Oavsett jag blir SÅ glad att J trivdes. Hittade gamla pics på henne och Elian när jag var barnvakt. LONG TIME!

  Pussar & Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *