S.U.N.N.Y. LUNCH.

Allmänt

Casa Gizmolina runt kl.12. Tankade inspiration från senaste Vogue när jag åt.

Åhhh vilket vackert väder det blev helt plötsligt! Strååålande sol! L.o.v.e. it!!!  så jag passade på att mumsa i mig min goda lunch ute på terrassen. Det gäller ju verkligen att fånga solstunderna nu och hamstra massa D-vitamin innan hösten gör sin entré på riktigt. Vad jag åt? En super god räksmörgås från Baker Hansen också drack jag lite kall sprudlande Pellegrino till det.  Men jag har tyvärr inte tid att sitta och chilla i solen mer idag, istället ska jag iväg ut igen. Hej och hå vad det går…!

Hoppas att du också har ätit något gott och att du har en strålande tisdag!? 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “S.U.N.N.Y. LUNCH.”

  1. Titti says:

    Havregrynsgröt och färska hallon!!
    Kram Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *