S.U.N.S.H.I.N.E.

bcb53426106fd4b411d367a9bc7a1219

Dagens tänkvärda.

Happy onsdag girls! 

Eller är det verkligen onsdag idag?  hjälp vad fort veckorna går! jag hänger i.n.t.e. med…..  känns som fredag hela veckan om du frågar mig!  Och detta magiska väder vet tydligen inga som helst gränser för solen den fortsätter att stråla över Luleå. Men på morgon var det kallt alltså, shit!  blir lurad av solstrålarna och tror det är varmt men att mötas av + 9 grader ute var ingen lek alltså så bye bye sommarsandaler. Vi ses igen i Thailand…!

Nej, nu måste söka rätt på Gucci (när dörren till terrassen står öppen kan han vara både ute och inne, uppe eller nere….) för jag ska strax iväg och fixa mina naglar. Det blir mitt första nagelfix här uppe i norr och jag har ju varit SÅ bortskämd med min grymma nageltjej i Norge så ja, jag kan bara hoppas att hon jag ska till idag är bra.  Det är föresten en lite jobbig sak med flytten, det att jag måste börja på nytt med allt alla personliga kontakter som frisör, nageltjej, frans-fix, fastlege etc etc…  för plötsligt är allt inte riktigt lika enkelt längre… Men en positiv sak är  så klart att jag bygger upp ett nytt nätvärk i min nya stad så inget ont som inte har något gott med sig…! 😉

11060003_10153049605665796_4800458074015387867_n

Morgon hos oss… Gucci springer ut a.s.a.p. när jag ställer upp dörrarna. Älskade lilla Gucci… han har upptäckt en ny värld där ute! 

Bäst att jag gör mig klar och kör iväg så jag önskar dig en magisk onsdag fylld av lyckliga stunder & solsken!

 Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “S.U.N.S.H.I.N.E.”

 1. Pia says:

  Du får väl gå med eller i alla fall hälsa på alla typer av nätverk som finns i Luleå typ BNI eller varför inte starta upp ett eget för tjejer/kvinnor!

 2. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Ja, varför inte som Pia skriver, starta upp ett nätverk själv?! Gissar på att det skulle bli så bra att jag själv skulle bli sugen på att flytta norrut 😉

  Hoppas du får en underbar dag! Du får snart ta oss på en liiiiten husvisning, det ser så fantastiskt fint ut 🙂 KRAM

 3. Ida says:

  Kom på att jag måste tipsa om en affär som jag tror att du hade gillat – kommer inte ihåg namnet på den just nu, men den ligger i korsningen Storgatan & Hantverkargatan i Älvsbyn. Varje gång jag hälsar på farmor är den ett måste, har släpat otaliga ljuslyktor från dem över Atlanten hit till Kanada! Massa söta små ting (typ mailegkaniner, vackert pynt för borden & överraskande fina kläder) som jag tror att ni älskar att titta på. Älvsbyn ligger ju en liten bit bort, så det hade kanske kunnat bli en rolig utflykt för dig & Johanna. Speciellt om ni också tar er tiden att spana in Storforsen (glöm inte att checka om de fortsatt visar balett där på somrarna!).

 4. Titti says:

  Regn till o från i Sthlm idag….hade opassande skor.
  Vilken tur det var rea på skobutiken nära hotellet, fick bli ett par låga vita stövlar.
  Imorgon Helsingfors.
  Hoppas det gick bra med naglarna.
  Kram Titti ( Umeå )

 5. Titti says:

  Gummistövlar blev det alltså!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *