Så här såg vår eftermiddag ut.

Allmänt

168397-1454
Här är hjärtat tillsammans med trevliga Marlene inne på "Kringlan" i eftermiddag. Johanna har på sig body från "Bonpoint", tröja från "Burberry", jacka från "Juicy", byxor från "PO.P" och sköna "sova i vagnen tofflor" från "Bubox". Hon sitter och leker med Marlenes fina halsband.

Mitt hjärta har nya rutiner. Hon sover från kl. 12 – 14 på dagarna och sen sover hon inget mer förren "natten" så det är slut med "em nap" nu. Idag somnade hon lite senare, runt kl. 13, för jag var lite långsam på att göra mig klar. Jag gick då en tur bort till "Klassisk Skandinavisk Form" och på vägen tillbaka gick jag förbi min gamla arbetsplats "Filmstaden" och där mötte jag Mats.

Mats  & jag jobbade tillsammans på Filmstaden. Han var – och är – världens bästa maskinist (=han som kör filmerna) och vi hade inte sett varandra på ett par år så det var hur kul som helst att ses! Han stod och pratade med Rolf Nilsén som är filmrecensent på "Norrbottens Kuriren" och han hade jag inte heller sett på "100 år" så plötsligt kändes det nästan som att jag jobbade där igen 😉

Turen gick sen till min bror där jag "gick helt bananas" bland alla nya blader. Sen lämnade jag in bilder för framkallning så att jag kan fixa iordning fotoalbumen till Johanna och sen mötte vi upp mamma och gick till "Kringlan" idag igen.

"Kringlan" har blivit vårt "mys-stopp". Och idag hittade jag en sååå fin klänning från "Tiger" som jag ska drömma om i natt..   Jag vet, jag ska ju vänta med shopping till Stockholm på fredag men jag får den inte ur huvudet så vi får se.. 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Så här såg vår eftermiddag ut.”

  1. helena says:

    gud va sött!!
    vilken pingla!!

  2. AnnaStina says:

    Ja visst är dom söta båda två! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *