SÅ MÅNGA EVENT, SÅ LITE TID.

Allmänt

Vackra Emma var i Norge idag för att lansera Emma S.

Åh vad jag önskar att jag kunde klona mig. På riktigt ! för just nu är det SÅ mycket kul som händer runt omkring mig och jag önskar att jag kunde vara med på precis A.L.L.T. men jag får inte helt ihop det mitt i skolstarten, Johannas 6-års dag, JOBB, en JIG som är bortrest + + + +   och att jag dessutom blivit så förkyld gör ju inte direkt saken mycket festligare. Som idag tex… Jag skulle ha varit och träffat vackraste & fantastiskt trevliga Emma på Norgeslanseringen av hennes hudvårds märke Emma S  + på ett bloggevent hos Polarn O. Pyret (jag & Johanna älskar deras nya skol-kolleksjon!). Och igår fick jag hoppa över en PR-lunch för lanseringen av Beck Søndergaard ´s nya herrkolleksjon (!) och det är tveksamt om jag får till morgondagens frukost hos H&M och lunch med Stella Nova… ?  Heeelp !  Är ju så glad & tacksam över allt jag blir bjuden på och V.I.L.L… !!!  så som sagt – fint om någon kan fixa så att Anna & Stina kan dela på sig 😉

I ♥ Polarn O. Pyret !!!   deras nylanserade 122 – 152 kolleksjon är SÅ fin. 

Och just det – i morgon kickar dessutom Gave & Interiør mässan (Norges svar på Formex) igång här i Oslo  och för mig innebär det inköp av interiør, julsaker (!)  etc. till min butik också kommer mormor på besök ! Hon landar i morgon em till både min & J´s lycka  V.i.l.k.e.n. vecka !

Bäst jag dyker i säng och försöker sova mig frisk !

Ses i morgon ! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “SÅ MÅNGA EVENT, SÅ LITE TID.”

 1. Elin says:

  Håper du kommer deg på noe av det di har lyst til når mormor kommer. Det pleier å hjelpe – i alle fall her 😉
  God bedring og klem!

  • gizmolina says:

   Ja jag tror aldrig jag längtat så mycket efter besök som nu ! 😉 Ska bli otroligt lyxigt med lite hjälp. Tusen tack för god bedring & nattaklem!

 2. Lotta says:

  Kram!!!!

 3. casaofmia says:

  Så kul med mycket på gång! Den där outfiten från Polarn har jag precis köpt till min stora tjej, så fint! kram

 4. Cecilie says:

  Det er så typisk at alt morsomt skal skje på en gang! Men jeg tar gjerne på meg jobben som “klone”…:-)
  Ha en riktig fin dag!!
  Klem

 5. line says:

  Gratulerer med Johannas dag som var og med skolestart. Det er så stressende denne første tiden etter skolestart med alt som skal fikses og alt som skjer.

  Lykke til på messe og lykke til med alle gjøremål. Ønsker deg en fin avslutning på uken. Blir sikkert supert med litt besøk og hjelp.

 6. Johanna says:

  Du får väl vända på det och vara tacksam att du har att göra, att du har ett jobb. 😉
  Men det är svårt när man vill vara på många ställen samtidigt.

 7. Veronica says:

  Oj full rulle med andra ord. Du får skicka över lite måsten till mig 😉 är så sjukt uttråkad av att bara gå hemma nu efter vi flyttade upp för en vecka sen. Längtar efter att komma igång med jobb eller nått så man får dagarna att gå.

  Hoppas du hinner med nått av allt kul i veckan i varje fall 🙂

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *