Så snopet!

Allmänt


Johanna inne på möbelvaruhuset "Index" (Thailands Ikea) igår. Hon älskar sin välling här i värmen eftersom den ger så mycket vätska .

Phuket kl.09.00, söndag morgon, solen börjar titta fram efter nattens regn.

Men oj! så snopet….. På morgon ser jag att Ryssland vann?? och att Charlotte fick riktigt dåligt med poäng 🙁 Så tråkigt för henne och för oss! Jag hade ingen aning om hur det gått då jag vaknade så det var era trevliga kommentaren som uppdaterade mig ( tack!).

Eftersom Johanna kom upp mitt i natten och tittade på TV med mig så slutade det med att både hon och jag somnade i soffan och där vaknade vi strax efter kl 08 på morgon också 😉 Själv började jag bli super trött då omröstningen började så jag somnade lite också vaknade jag till och såg att Sverige knappt fått någon poäng av de första och då var jag så trött att jag slog av och sov i stället för att orka med den här nya dagen som vi har crazy mycket att göra på!


 De ryska vinnarna. Kolla in han längst till vänster, visst kan man tro att det är han som vann Idol för ett par år sedan? 😉

Jag började tyvärr att få en feeling av att det kanske inte kommer att gå så bra för Charlotte då jag sett alla bidragen igår för plötsligt kändes det som att det var för lite "liv" i hennes uppträdande… Tror TV-tittarna i många Europeiska land vill ha mer dans och "action" . Men – jag höll tummarna in i det sista!

Nej, nu glömmer vi allt om schalgers en stund också firar vi alla fantastiska mammor hela dagen istället för det är ju MORSDAG! 🙂

Mer om det strax, nu dusch så jag piggnar till.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Så snopet!”

 1. karin says:

  grattis på morsdag,ang rysslands vinnande bidrag tyckte jag att låten var ganska fin faktiskt,MEN han kunde tona ner lite på det sliskiga krälandet på golvet,sluta föresten aldrig blogga,många kramar

 2. Jag läste nu att det var juryn som skickade charlotte till finalen och att både bulgarien poch moldavien fick fler poäng än henne i semin egentligen. Rysslands bidrag gillade jag inte alls. Jag tycker att det är jättesnopet. Ha en härlig morsdag!

 3. Madelene says:

  Hoppas du får en bra morsdag att du och Johanna myser.

  Kram Madelene

 4. stina tirsen says:

  GRATTIS på MORS DAG! Du är en fantastisk MAMMA!

  Johannas mormor

 5. Johanna says:

  Hoppas du får en trevlig mors dag!

  Konstigt att det gick så dåligt för Charlotte igår, men desto roligare att Norge kammade hem en 5:e plats!

 6. Lundastudent says:

  Rätt låt vann helt klart. Brukar inte gilla lugna låter på ESC, men har nynnat på denna sedan jag hörde den på semifinalen. Plushenko och Marton med sin fiol gjorde verkligen uppträdandet super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *