Sådan mor, sådan dotter..

Allmänt

168397-943

Det blev så där "tyst" plötsligt så jag gick iväg in i vardagsrummet för att se vad mitt hjärta gör?

Då hittar jag henne sittande så här ! Hon har krypit bort till högen med blader jag har på golvet (ska sortera en dag..) och där sitter hon och bläddrar i "Vi föräldrar" och pekar på bilderna av barn och pratar och skrattar för sig själv… Det är så mitt mamma hjärta smälter… ! 🙂 Otroligt sött! Och det är så kul att hon verkligen sitter och bläddrar i tidningar och ser ut att tycka det är jätte mysigt 🙂

Nej, nu måste jag fixa den där dippen… Sen ska jag lägga ut en bild av en crazy reportage som varit om mig för några år sedan. 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Sådan mor, sådan dotter..”

 1. SANNA says:

  gulligt!
  ha en fin kväll!

 2. Angel says:

  Gud så söt hon är,Undrar om Johanna förstår att hon är en kändis *s*

 3. AnnaStina says:

  Sanna-
  Tack så mycket! 🙂 Jag önskar dig också en mysig kväll! 🙂
  Angel-
  Ha, ha 🙂 ja, det kan man ju undra…? Hon tycker i alla fall att det är såååå kul att se bilder av sig själv på pc´n. Hon pekar på skärmen och hoppar upp och ner av glädje 🙂 Hoppas att du har haft en härlig helg?! Kram 🙂

 4. Linn says:

  så sött när hon “läser” tidningarna. Finns inget ställe i örebro där jag bor, så vitt jag vet som kan sälja koftan, men vet du någon affär i stockholm som säljer odd molly kläder? har inte så stor koll på det. Ska fortsätta med städningen och ser sedan fram emot att läsa vad du skrivit idag. Hoppas du har en skön kväll!

 5. Jessica says:

  Sötaste vännen 🙂
  Vilken söt bild 🙂 Sessan ser ju superintresserad ut 🙂 Hoppas ni har haft en riktigt skön helg. Jag har just kommit hem från en biokväll, såg Martina Haag`s nya film 🙂 Den var tyvärr inte lika bra som jag trodde men absolut värd att se !
  Måst också passa på att skriva till din läsare Linn – Det finns en butik lite utanför Örebro som heter Smultrongården, där säljer dom Odd Molly kläder. Vet ju förståss inte om hn har koftan men mycket annat fint har hon ialla fall 🙂
  AnnaStina – Massor av godnattkramisar från mig 🙂

 6. Linn says:

  Jessica: åå vad bra, är nyinflyttad här i stan så har inte så koll på allt, men jag ska verkligen ta och kika in på den där affären. Tusen tack för hjälpen.

 7. AnnaStina says:

  Linn-
  Så bra att min vän Jessica tipsat dig om var du hittar Odd Molly där du bor! 🙂 I Stockholm så är det framförallt NK, Wink ( i Sturegallerian ) och Mathilde som säljer Odd Molly. Du hittar helt säkert ett register över deras återförsäljare på deras hemsida om du går in och tittar där 🙂 Jag var och tittade närmare på koftan idag och såg då sååååå mycket fint. Odd Molly har verkligen en SUPER kollektion den här hösten! 🙂 Happy shopping! Kram 🙂
  Jessica-
  Idag har jag ÄNTLIGEN mejlat dig!!! 🙂 Å, den filmen vill jag jätte gärna se men jag har faktiskt kännt på mig att den kanske inte är så där jätte bra så jag blev inte överaskad då du skrev det 🙂 Personligen har jag tyckt att hennes andra böcker är bättre än just den.. Men hon är en COOOOOOL tjej så jag ska absolut se filmen så fort som den kommer på dvd! 😉 Hoppas att du och din sessa har haft en lovely dag.!? Kramisar! 🙂 P.S du, det är ju en till Jessica som ofta skriver till mig så för att jag ska veta att det är DU så kanske du kan skriva typ Jessica & Jolina? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *