“Sagan om Prinsessan av Rosa”

Allmänt

168397-880
Här sitter mitt hjärta tillsammans med Josefine på Odeon och suuuuper myser då hon bläddar i det JÄTTE FINA album hon fick av Josefine, Elian & Eivind idag.  Mitt hjärta blir helt "vild" när hon ser bilder på sig själv (och andra babys) och pekar och pratar och skrattar. 🙂

När vi mötte upp Josefine & Elian idag på Odeon så fick hjärtat en SÅ fin present! Josefine hade gjort ett rosa fotoalbum från Ordning & Reda med bilder & text till rubriken "Sagan om prinsessan av rosa". Det är bilder från Johannas första år.  Helt enormt FINT är det!! Och ett fantastiskt album för mitt hjärta att ha kvar till hon blir stor.!

Fick lite prestationsångest över alla bilder jag har liggande som jag ännu inte fått in i album… hmm… tror jag ska ta tag i dem a.s.a.p.! 😉 Bra jag fick en "reminder" idag 😉

TUSEN MILJONER TACK vännen för världens finaste album!  Jag är SÅ impad över hur du fått tid att fixa detta, du är en super FAB mama! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to ““Sagan om Prinsessan av Rosa””

  1. josefine says:

    Jag är bara GLAD att till o med Johanna uppskattade det redan nu, hon är så smart denna fröken. Hoppas ni sovit gott! Dagens väder: STRÅLANDE SOL! Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *