Saknar…!

Allmänt


Vår lägenhet ligger i huset till höger i bild.

Idag saknar jag vårt paradis i Thailand… ! 

Vi kommer nog inte att resa dit förren i början på nästa år så som du är intresserad av att hyra vår lägenhet så är du välkommen att mejla mig till gizmolinas@hotmail.com  Priser  hittar du på resortens hemsida  men det kan självklart diskuteras utifrån hur länge ni önskar att hyra. På hemsidan hittar ni även en VIDEO av vår lägenhet: i högermarginalen, rubrik: video,   "standardlägehet" 🙂

TACK ni som mejlat mig ang. att hyra  – jag återkommer till er så snart som möjligt  (har haft så mycket att göra sista veckorna att jag inte hunnit med mejl…) och ni kan som sagt surfa in på Scandinavian Lagunas hemsida för prisuppgifter etc. 

Thailand är fantastiskt !!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Saknar…!”

 1. Linda says:

  fyfan vad vackert!

 2. Anonymous says:

  Vill också åkaaa !

 3. Merethe :o) says:

  Hei igjen Anna Stina,

  Jeg er en av dem som GJERNE vil leie deres lekre leilighet i 2 uker ifbm juleferie og har skrevet til deg tidligere (men skjønner at du har mye å holde på med og ikke rekker over alt..)! :o) Prøver derfor å finne noen priser på hejmmesiden, men klarer ikke å finne det…!!! =o( Håper du kan svare meg, slik at jeg kan få en avklaring… Vi trenger å bestille snart nemlig…! :o)

  Ha en DEILIG dag videre!! :o)

  STOR klem fra Merethe :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *