Saknar….!

Allmänt


En walk ovanför Nai Harn beach 11 februari.

Mina vänner frågar mig hur det känns att vara hemma efter Thailand? och mitt svar blir alltid detsamma: jag längtar tillbaka ! Men exakt vad är det som gör att du längtar tillbaka ? frågar de… Jo, jag längtar efter värmen, solen, sanden mellan tårna, den goda maten, det "enkla livet" (inga tjocka kläder på), de trevliga & GLADA människorna (hon som tar betalat av mig på Meny ¨nästan varje dag är inte speciellt glad…), den goda glassen, beachen, vår terrass, vår lägenhet och alla våra underbara grannar / naboer.

SAKNAR Thailand och längtar enormt till vi ska resa dit igen (osäkert när det blir….) men för stilla min längtan så sitter jag och skriver på en sak som handlar om Phuket och det kommer jag att göra i några veckor till och en dag ska ni få ta del av vad jag skriver ! 🙂

Nu är JIG ute och går tur med en sleeping beauty och jag ska fixa iordning här hemma också kanske jag skriver en rad eller två….

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Saknar….!”

 1. Magnus says:

  Nu får du allt vara hemma så vi slipper vara avis…hi hi.

  Läs lite av mina dikter om du och ni vågar, se några av mina foton.

  http://www.textskelett.blogspot.com

  Värme

 2. Anna says:

  Hoppas det inte dröjer allt för länge innan ni kan åka tillbake till ert paradis

  kramar

 3. Ssteffih says:

  Jätte fin blogg du hade 🙂

 4. Jenilita says:

  hej!! åh förstår att du saknar det! speciellt sanden mellan tårna hehe, hoppas ni åker tillbaka snart:) Ha en härlig l,ördags kväll!

  kramis

 5. Silvia says:

  Då får jag passa på att äntligen ge dig min bloggadress, så att du kan hålla reda på oss/dina grannar på Scandinavian lite.

  Hälsa familjen och din söta mamma, så ses vi nästa säsong igen.

  Green Mango-Silvia

 6. elin says:

  Savner også å kunne gå i sommerkjole og flip-flops. Og savner kjæresten som bor i en annen del av landet, får ikke se han igjen før påske 🙂

 7. Josse says:

  Hej!

  Läs min blogg om allt ifrån mode till tvspel. Allt som ryms i en 18årig tjejs liv finns här, helt ocensurerat! Ingen kommer undan! 😉

  Kram

 8. sandra says:

  JA folk brukar fråga mig oxå varför vi hela tiden åker till thailand. Som du åker vi ju ofta minst 2 gånger per år. Men jag älskar det och nu är det bara 15 dagar kvar tills vi åker igen.

 9. Britt says:

  Takk for svar.Då skal eg sjå etter rundt bord på R.O.M. 😉 Nydeligt fint e da:-) God helg til deg og søte johanna.

 10. Britt says:

  Takk for svar.Då skal eg sjå etter rundt bord på R.O.M. 😉 Nydeligt fint e da:-) God helg til deg og søte johanna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *