Saknar shopping på Gizmo & Co…

Allmänt

168397-1140
Ett av mina skyltfönster i min butik…

Igår saknade jag min butik något extremt mycket för första gången som KUND!

Som ni vet så åkte ju jag och min lilla darlig fel med t-banan igår så vi missade R.O.O.M.  och jag var på DET "interiörshoppinghumöret", jag skulle bl.a. shoppa en tidningskorg från Bruka. Då blev jag påmind om vilken "lucka" i marknaden min butik fyllde för det finns INGEN liknande i hela Oslo, ja förutom R.O.O.M. och Hilmers Hus, men inte inne i city som man kan promenera till. Alla interiör butiker i området är väldigt "shabby" och därför inte alls i samma "rena svenska stil" som min var (med Lexington, Bruka, Himla, Mateus, Sia, Västergården m.fl.)

Jag har ju aldrig varit en "Gizmo kund" eftersom jag ägde butiken och var där 24-hours, men igår blev det så tydligt för mig vilket  dåligt urval av BRA interiörbutiker det är här i området. I alla fall för min smak. Så – gissa om jag LÄNGTAR till den dagen då jag ska öppna igen! 🙂 Då, om inte förr, så kommer jag att kunna shoppa fina interiör ting igen! och fram till den dagen så får jag åka ut till R.O.O.M….

Nu sover mitt älskade förkylda lilla hjärta så nu ska jag äta lite middag. JIG är på jobbet idag så jag får äta tillsammans med Gucci 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Saknar shopping på Gizmo & Co…”

 1. Jessica says:

  Det “bordet” i skyltfönstret, vart kommer det ifrån? Vilket märke? Märkt att du har haft liknande möbler i dina syltfönster å de är så FINA! 🙂

 2. Superfina kjolar i skylten! Jamen då är det ingen idé att jag letar inredningsaffärer då jag är i Oslo på möten örrän du öppnar igen!:-)
  Ge lillskruttan en krya-på-dig-kram från min lilla tårtis!

 3. AnnaStina says:

  Jessica-
  Det super fina bordet är från BRUKA Design och därifrån är även de andra möbler du sett 🙂 BRUKA har 2 egna butiker i Stockholm och i övriga landet selger de sina varor via återförsäljare. Du kan kontakta dem om du önskar att veta närmaste förhandlare där du bor! 🙂 Gå in på http://www.brukadesign.se så finner du tfn.nr. *kram* 🙂
  Madeleine-
  Ha, ha 🙂 Nej, ingen idé att leta här inte 😉 bättre att bara ta en t-bana raka vägen till R.O.O.M.! i väntan på att jag öppnar igen 🙂 Ja, visst är kjolarna fina. De är faktiskt, tror det eller ej, från SAND. Tack snälla du för krya-på-dig till min sessa, kramen levereras då hon vaknar imorgon! 🙂 Hoppas att du har en riktigt mysig kväll! *kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *