SALE HOS L.O.V.E.L.Y. LIVLY.

Ett av mina absoluta favorit barnklädmärken är svenska Livly och därför vill jag gärna tipsa er om deras REA / SALG som pågår med upp till -50% rabatt!  Jag har själv klickat hem ett par godbitar idag, bl.a. den finaste kappan + en ljuvlig klänning. Johanna har kappan sedan tidigare i en annan färg men har tyvärr vuxit ur den så det blir perfekt med en ny. Och hur sött är det inte med kappor på de små? Me like!

Älskar att den har guldknappar. Det gör det lilla xtra.

Kan man ha för många finklänningar? Don´t think so. 

Och du, en kul sak: vi har sett kläder från Livlykändisbarn som tex tvillingarna till Sarah Jessica Parker, Sofi Fahrman´s dotter, Carolina Gynnings dotter, Frida Fahrman´s son… listan kan göras lång.. och jo, kanske störst av allt: på svenska prinsessan Estelle!

Nu närmar sig fredagsmyset med stormsteg…. l.o.v.e.l.y.! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SALE HOS L.O.V.E.L.Y. LIVLY.”

 1. Nea says:

  WOW! Det ska jag kolla in!

  Tack för tipset

  Nea

 2. Angelica E says:

  Det absolut vackraste klädmärket just nu! Våra tjejer har flera olika kappor och jag var nästan lite sugen på den grå, men jag tror att jag väntar till vårens kollektion och ser vad det finns för finingar där. Eller så väntar jag inte…. skrattar Man vet aldrig vad jag får för ryck!

  Ha en toppenmysig kväll, sötaste du!

  Kraaaaaaam

  Angelica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *