Salg -50% hos Daisy & ett tips!


Jag och fina vännen Miriam.

På väg mellan foto, ärenden & fest så svängde jag förbi favoriten Daisy och jag blir alltid lika GLAD då jag är dit. Miriam är en äkta solstråle och Daisy (ägarinnan) är bara härlig !

   
Ett tips: jag köpte SÖTA Sia figurer till Johannas dagisfrökar som de fick i sommarpresent idag. De var i samma serie som de på bilden men i en sittande variant. De kommer nog att tänka på Johanna = Miss.Rosa då de tittar på dem 😉  Figurerna är perfekta "gå bort presenter" och en söt veninne present.

Igår startade Daisy med -50% SALG på alla dame (dock ej Rosemunde)  & barne klær så missa inte det ! Det finns massa fint, bl.a. mitt Odd Molly linne.. 

P.S här i Oslo har de flesta startat salg nu. Acne -40%, Kamikaze -40%, H&M har stora salgs skyltar på fönstren, Zimba -30-50%, Shabby -40%, hos Zara är det en ganska stor "salgs-krok"..

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Salg -50% hos Daisy & ett tips!”

 1. Anonymous says:

  Synes det er så trist den utvikling som skjer med butikker. 50% så tidlig er jo bare tragisk. Blir spennende å se hvor mange bra butikker som overlever 2009.

 2. Linda says:

  Synd att man inte ska på besök till Oslo! Det verkar finnas många fina butiker 🙂

 3. Weronica says:

  Men i NOrge är det ju salg nästan hela tiden. Tror inte direkt det bara beror på finanskrisen. Det är ju NU alla sommargrejer skall bort och in med höstnytt snart. Tror det mer är därför det är rea 🙂

 4. Anonymous says:

  Selvfølgelig er det naturlig med salg på denne tiden, men før begynte salget som regel etter st.hans og da med 30% et par uker. 50% var noe man så i juli. Nå er det ingen som gidder å handle på 30%. Kunder pruter i butikker utenom salg fordi de har blitt bortskjemte med salg det siste året. Ingen butikker (utenom de store kjedene) kan overleve på salg. 50% betyr innkjøps-priser og ergo tjener man faktisk ikke en krone på varene man selger. Jeg tror ikke så mange kunder er klar over hvor små marginer det er på klær. Folk flest tror det er fortjeneste uansett. Før gledet man seg til salg, nå er det salg i mange butikker hele tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *