SALG I SIKTE!

Nytt år = ny kalender.

Gooodmorgon & H.A.P.P.Y. new week ! 

Alltså huuur trött är jag då klockan ringer? typ hur trött som helst….zzz… och i natt sov jag dåligt, drömde, vaknade, drömde igen, vaknade…. så nu drömmer jag om att lägga mig och sova hur tidigt som helst i kväll för jag längtar redan tillbaka till sängen.

Men först kör vi måndag ! och jag ska göra klart för S.A.L.G. som startar för mina VIP kunder i morgon och för alla andra på onsdag.  Det blir -50% off på alla a/w -12 kläder ! + på diverse interiør. Mer info kommer så häng med !

Nu: walk till skolan med J.

Önskar dig en perfekt start på veckan ! 🙂

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SALG I SIKTE!”

 1. katta says:

  Lycka till med rean! Måste fråga igen ang ljuslykta “It’s a Good life”. Vet du märke? Åker 16e till bang Tao bay, ska bli underbart!!
  Några nya tips på shopping där nere?
  Plattan följer med så jag kan följa bloggandet;-)
  /K

  • gizmolina says:

   Thanx ! 🙂 Ljuslyktan har jag som sagt fått av en veninna, den är shoppad hos Bolina ( http://www.bolina.no ) så checka om de har kvar den ! Åh så underbart med Thailandresa ! Jag har självklart shoppingtips: Surin Plaza ! & Central Festival (där finns bl.a. Zara) . Du hittar fler Phuket tips i mitt bloggarkiv och under “kategorier” så ta en titt där! Önskar dig en underbar resa !!! och kul att du följer mig även från solstolen ! Happy new week! Kram !

 2. Margrethe says:

  Hei, har du noen Custommade Birgitta cashmere sweater igjen?

  Mvh Margrethe

  • gizmolina says:

   Jag har igen 1 st i snyggt orange i size L ! 🙂 Vill du reservera den? Klem !

   • Margrethe says:

    Hei igjen og takk for svar, Jeg har den selv i S i en annen farge, så lurer litt på om den kanskje blir for stor?, men kan du reservere den så kommer jeg i butikken når den åpner? Når åpner du i morgen?

    Mvh Margrethe

 3. Cecilie says:

  Hei hei!!
  Jeg vet eksakt hvordan du har det med søvn… Var oppe i dag kl 05 og det er en sånn dag hvor man bare lengter til etter kl 19 og alle barn er i seng. Ha en superduper dag og så håper jeg at jeg får til en tur innom VIP salget. Føles som en evighet jeg var innom sist;-)

  Klem
  Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *