Salget är igång både här & där..


Kanske flyttar västen in hos mig snart? 😉

I lördags startade SHABBY på Frogner -40% salg på barnkläder, barnbutiken Zimba har -30% på alla barnkläder och min favorit: DAISY har, som jag tidigare tipsat om, -30% på allt i hela butiken.

Tror jag ska ta en tur till DAISY till veckan för jag kan inte riktigt få den där pälsvästen ur mitt huvud…. 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Salget är igång både här & där..”

 1. Anonymous says:

  Näe strunta i den tror den komme rbli en garderobsvärmare…färgen är snygg men resten..

 2. Jag tror tvärtom KÖP

 3. Agneta says:

  Visst är det väl roligt när man hittar grejer som "är mina" och som man vill ha direkt! Just nu är jag på jakt efter någon fin klänning eller tunika till min 50-årsfest i sommar, det får gärna vara något i turkost som är min favoritfärg. Jag och min sambo gick en vända i ett köpcenter idag och hittade faktiskt något….till min sambo!! Eftersom jag skall ha turkost som färg på min fest(servetter, ballonger, ljuslyktor etc.) så kom vi på att det vore ju roligt om han också matchar och på Dressman hittade vi både slips och skjorta i turkost så det får bli antingen slipsen till en ljus skjorta eller så bara skjortan!

  Kram Agneta

 4. björn says:

  ang rättsskipningen

  jag tycker ju att tysk rätt är bäst

  familjetragedier etc

 5. Josefine says:

  Åh, vad jag blir sugen på träskorna som du visade i ett inlägg nedan!! Vill ha liknande fast i mörk beige eller i brunt… Så snyggt till kjol/klänning!

 6. Tips till Agneta På lindex finns det just nu massor av turkosa klänningar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *