Same, same but different..

Allmänt


Dessa toppar tillhör mina garderobsfavoriter 🙂 Den till höger är den jag har på mig i "Nu" inlägget.

Ibland blir man fascionerad över att vissa plagg plötsligt återuppstår under ett annat brand… !  😉 Ett exempel på det är de toppar ni ser här. Den till vänster, i rosa, kommer från Stella Nova och den sålde jag i min butik (Gizmo & Co) för ca 5 år sedan och den har varit en favorit sedan då !  Den till höger, i off-white, fick jag av min JIG då vi var på shopping på Höyer (på Sköyen) i torsdags. Den är i året höst/vinter kollektion från Bruuns Bazaar och jag vet att den kommer att bli en lika stor favvis som en rosa 🙂

Åååå vad det är härligt med LÖRDAG !! , eller hur ?!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Same, same but different..”

 1. Minna says:

  Är det så han "mutar" dig din JIG?

  Med fina kläder så att du vill fortsätta vara en lollande blond hemmafru som lämnar ditt barn på dagis så att du kan gå och fixa dina naglar och blondera ditt hår.. Och läsa lite blader därimellan!!

 2. Nina says:

  Jaa det är såå härligt med lördag! =D och jättefina toppar du har! Rosetter är så sött!

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Nina-

  Tack snälla du ! 🙂 jag är väldigt glad i rosetter. Önskar dig en riktigt mysig helg ! Kram! 🙂

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Minna-

  Jag besvarar normalt aldrig dumma påhopp men att påstå att jag är en lollande blond hemmafru var faktiskt det festligaste jag hört på många år ! 🙂 Du måste vara en ny läsare av min blogg. Njut helgen! 🙂

 5. Anna says:

  Fantastiskt fina tröjor! 🙂

 6. C says:

  Gud vilka söta. Älskar kragarna och färgen på den rosa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *