Same, same but different.

¨
Dagens : stövlar Hunter, jeans Zara & fuskpäls H&M Trend.

När man går genom livet kan man välja att se på det på olika sätt. Som idag tex. Antingen kan jag gå runt och vara HAPPY över att  gatorna ÄNTLIGEN börjar att bli bara / fria från snö  (t.o.m. torra !) och tänka hur skönt det är och ta det som ett tidigt vårtecken ! 🙂

ELLER…..


Så här mycket snö är det på gården på Johannas dagis.

… så kan jag gå och irritera mig över hur HALT det är på de ställen där snön ligger kvar och hur slaskigt och blött det är och känna att jag läääängtar efter våren som känns LÅNGT borta…  Det är som med glaset ni vet: är det halvfullt eller nästan tomt?  😉

Det är ingen tvekan om att livet blir härligare och festligare om vi väljer att fokusera på allt positivt så självklart njöt jag av de torra gatorna idag då jag gick t&r till dagis och glömde snabbt  bort slasket & snön 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Same, same but different.”

 1. elin says:

  Idag såg jag snödroppar! Så våren är nog inte så långt borta.

 2. carina says:

  fina stövlar precis vad jag skulle behöva nu ,, i det här vädret..

  carina

 3. Nikolette says:

  Attitude is everything! Tankens kraft är stor, det gäller att använda den rätt.

  Tack för dina kloka ord.

 4. Helena says:

  Såå söta stövlar 🙂

 5. marlen wikström says:

  Hej en fråga vet du hur man får stövlar rena jag har svarta hunter o de ser för taskiga ut…kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *