SÄNGAR, SOVRUM & FEELGOOD.

Allmänt

Master bedroom i Casa Gizmolina Phuket. Fotat i farten mitt i packning innan hemresa så jag fick inte tid att piffa det där lilla extra.  

Gooodmorning sweeties!

Jag sitter uppe och njuter en soft start på dagen och mitt hjärta sover fortsatt. Vi pratade lite för mycket om de ormar och ödlor som vi såg i Thailand igår kväll så hon ville att jag skulle sova i samma säng som henne och det är ju i och för sig väldigt mysigt men, när sängen är 90 cm så blir det liiiite trångt…men vad gör vi inte för de små? 😉

Och på tal om sängar så överhörde jag en intressant samtal på en uteservering häromdagen om just det här med sängar. Mannen pratade på om att vi människor lägger mycket pengar på en bil som vi kanske tillbringar mindre än 1 time i snitt per dag i men en säng, som vi ju faktiskt tillbringar minst 6-7 timmar per dygn i lägger vi inte alls lika mycket pengar på. Och sängen ska ju faktiskt bidra till att vi mår bra hela dagen (om vi sover dåligt vaknar vi inte utvilad och då orkar vi inte prestera…), och att vi mår bra hela livet eftersom den påverkar rygg etc.   Så – kontentan av samtalet var detta med att sovrummet ska vara en o.a.s.e. där vi sover gott, har god karma, trivs, myser och mår b.r.a.  Och – att vi absolut ska kosta på krispiga sängkläder och sköna madrasser eftersom de faktiskt är en investering i vårt välbefinnande och ja, jag kan inte vara mer enig. Jag håller med denna mann 110% !

Sovrummet ska vara pure feelgood.

begäran kommer här en bild av de kuddarna som jag shoppade nere i Phuket och som egentligen skulle bo i soffan men som hamnade på sovrummet istället. De har lite “Day” feeling men de kommer från Jim Thompson.

När jag kommer hem till Oslo ska vårt sovrum gå från kaos (vågar inte ens prata om hur det ser ut där inne…) till härlig hotellfeeling. Oh som jag längtar! och nu, när jag har bloggat så har lilla J hunnit vakna och hon sitter nu framför barnTV och pysslar och ute strålar solen så det är dags att ta tag i dagen.

Önskar dig en solig onsdag fylld av positiv energi! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SÄNGAR, SOVRUM & FEELGOOD.”

 1. Camilla says:

  Kuddarna är superfina!!!
  Blått ÄR flott!

  /Camilla

 2. Titti says:

  Vilka snygga kuddar….Jim Thompson har mycket fint. Kommer nu ihåg att jag köpte fina glasunderlägg i blått o vitt tyg där senast.
  Ska plockas fram!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   T.a.c.k. ! 🙂 Ja, de har en hel del fint där! och klart du ska plocka fram de där underläggen. Passar ju perfekt med glasunderlägg på en “lill-lördag”! Kram!

 3. Ditte says:

  Har mest handlat hos J.T inne i Bangkok och köpt både kuddfodral,barnkläder, (till en 2 åring)vackra tyger och väskor. Just där är urvalet stort och likaså i den “J.T. Outlet” som också ligger i Bangkok, men dit kanske inte så många hittar.
  Håller helt med dig om att sängen är viktig och att sovrummet skall vaar en harmonisk plats.
  Dina kuddar var väldigt fina! Blått och vitt är alltid stilfullt!

  • gizmolina says:

   Jag har också shoppat en hel del barnkläder hos J.T till J genom åren och de har en outlet i Phuket också ! Ganska nära där vi bor så var inom där nu då vi var nere och varje gång frestas jag av att köpa med mig vackra tyger därifrån…. Och ja, blått och vitt är alltid lika klassiskt och snyggt! Önskar dig en härlig dag ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *