Sawadee kaa!


Min morgonjuice.

Phuket kl. 07.45, fredag morgon.

Tjohooo, jag fick sova 3 timmar i natt! Man ska vara glad för det lilla 😉

Det första jag gör varje morgon då jag stigit upp med Johanna är att hälla upp ett stort glas med apelsinjuice, det är min "morgondrog" och jag skulle inte kunna vara utan. Andra dricker kaffe, jag dricker juice!  Och en av favvisarna är den ni ser på bilden.

Den köps bäst i 2-pack för då får man alltid någon liten present och sånt tycker vi ju om! Speciellt när den är rosa 😉 Tidigare var det söta små platsskålar med små figurer på, nu har de bytt till små matboxar.


För ett år sedan den här dagen var vi också i Thailand, för att titta på byggnationen av resorten vi nu bor på. På vägen därifrån stoppade vi på "the view point" där man blickar ut över de 3 beacherna, Kata Noi, Kata & Karon.

"Sawadee kaa" är föresten hälsningsfrasen här nere. Det säger man till alla överallt och t.o.m. Johanna hälsar på Thai. ! Hon sätter ihop händerna och "bockar" lite. Sött! Barn lär sig FORT och hon skulle nog klara att lära sig Thai mycket fortare än mig och JIG 😉

Här kommer dagens:

"Idag är en bra dag att sätta upp ett mål som vi gärna vill uppnå."
/Ur "En härlig bok".

Carpe diem!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Sawadee kaa!”

 1. sandra says:

  Ja jag älskar oxå alla de små presenter man får när man handlar. På blöjorna har jag fått en massa. Du har väl skaffat dig ett bonus kort på Tops och Big C och Lotus ?

  Varje gång man handlar där och kommer upp över en liten summa så får man en present. Jag har fått fina foto ramar, leksaker till barnen och andra bra köks saker.

  KRAM

 2. Härligt att du kan vara positiv med bara tre timmar sömn i kroppen! 🙂 Hoppas att ni får en fantastisk fredag.

 3. Josefine says:

  Darling, så lite sömn uff.. Hoppas du får vila och softa då Prinsessan sover sin nap. Stor fredagskram till ER!

 4. Jennifer says:

  Åh en till nattuggla 😉 Jag varit vaken hela natten (minus en powernap vid 5)för att göra klart allt skolarbete till deadline idag eftersom att jag och mina väner flyger i väg till varmare väder för att fira vår student inatt 🙂 När jag höll på att somna inatt satt och läste några gamla inlägg i din blogg och blev pigg för studen igen 🙂

 5. Madelene says:

  Hej.

  Visst var Perelli bäst igår? Var det i dag du skulle sy upp dom snygga kläningarna? I dag skall jag och min dotter åka in till stan(Göteborg)och shoppa litte.Kram på dig och Johanna.

  Madelene

 6. Emelie says:

  Ååå där var jag när jag var i Thailand! Så himla vackert=)

 7. Sophia says:

  Hej,

  Hoppas ni har det härligt i Thailand!

  När har ni tänkt att åka hem igen?

  Vart lite nyfiken på vad JIG jobbar med?

  Njut i solen och ha det super!

 8. Wedding Anna says:

  TACK Anna-Stina! Idag kom Tunikan och den är verkligen så fin och kommer att passa mig perfekt och vilket sött litet Hello Kitty brev som var med i brevet också. Du är så rar och så har du väldigt fin handstil också, du har då allt du =) Massa kramar, Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *