Sawasdee Kha!

Allmänt


Kata Noi Beach onsdag runt kl. 14.30. Johanna har H&M på sig från topp till tå.

Phuket fredag kl.12.50. Strålande SOL & +35 grader.

Godmorgon darlings! Ny dag och NYA möjligheter ligger framför oss. En skön tanke tycker jag! 🙂 Här i Phuket kickade Johanna igång dagen runt kl.09 = vi har haft en skön sovmorgon = passade mig som var uppe halva natten utmärkt.


Lunch på Katathani Resort onsdag runt kl. 13.00. Vi älskar att vara där! Johannas kjole kommer från Burberry.

Johanna har haft besök av sin kompis på morgon och jag har suttit och jobbat så vi har inte kommit oss ut ännu men det börjar bli dags för lunch så vi får se om vi äter den på beachen eller här hemma på resorten? Lilla fröken J står plötsligt vid min sida och säger att hon vill bada pool nuuu 😉


Gårdagens: bikini fra Rip Curl, allt annat blir för varmt på dagtid..

Jag önskar dig en riktigt FESTLIG fredag !!  Njut varje ögonblick !

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Sawasdee Kha!”

 1. Låter verkligen lovely! Angenäma problem verkar ni också ha, lunch här eller där 😉 I Halmstad är det grått och blåsigt, men vi håller tummarna för att solen ska komma fram. Önskar er en riktigt bra dag. KRAM Lotta

 2. Ulrika says:

  Har nyligen hittat din underbara blogg och sedan dess följer jag den varje dag!

  Ser ut som att ni har det underbart härligt i värmen, här i Stockholm är det iskallt!

  Njut av solen och värmen, och tack för din glädjespridande blogg!

  Kram
  Ulrika

 3. Johanna says:

  Hoppas att ni får en superfin fredag :-). Själv inviger vi helgen med sjösättning av båten och sol, dock något kallare än i Phuket. Kramar!

 4. Helen says:

  Hej!
  Jag är en av dina trogna men anonyma läsare (kommenterar nästan aldrig…) som vill tacka för att du verkligen förgyller min vardag. Älskar att titta in här och få en liten dos av gizmolina-pepp! Tack för att du är så generös med underbara och inspirerande bilder och kloka, vackra ord.
  Du sprider så mycket glädje! 🙂

 5. .helena says:

  Hej!
  Läser Din blogg nästan varje dag men läser den flera gånger om dagen när Ni är i paradiset Thailand. Du inspirerar mig att kämpa på med vardagen och jobba för att ha möjlighet att njuta detta paradis så småningom. Jag har precis blivit befordrad och jag kämpar på för att få en härlig tillvaro för vår familj (man och tre barn). Tack för alla inspirerande inlägg och för att Du delar med Dig av Ditt härliga liv!
  .helena – mamma till tre goa barn och ständigt hårt arbetande (älskar mitt jobb!)

 6. Ann-Sofie says:

  Hejsan! Vad trevligt att man man "stöter" på folk som bor i grannlandet. Jag bodde nämligen där 07-09 men flyttade sen hem till Sverige pga kärleken. Jag och en tjejkompis åker dit i helgen och stannar till 17 Maj, ska bli riktigt kul att få komma tillbaka:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *