SAY HELLO TO MY NEW FURNITURE!

Allmänt

I den stora leveransen från Bruka gömde sig bl.a. en ny möbel hem till oss och hur kul är det inte med nya möbler?  I love it !!!   och det gör lilla J också, hon älskar att hjälpa mig att packa ut.

Godmorgon fina bloggvänner !

Vilken kylig morgon ! Kylig men v.a.c.k.e.r. ! Och det var 1:a gången för i år som jag såg is på bilrutorna runt omkring då vi gick till skolan så både vantar och örpuffar åkte på Johanna.  Soliga krispiga höstdagar som dessa är det absolut vackraste jag vet så jag känner mig riktigt lycklig ! 🙂

Och på tal om lycka… måste visa er vår nya möbel som flyttat in här i köket.  Nya möbler och interiördetaljer makes me H.A.P.P.Y. ! Är inne i en ovanligt kreativ inredaochfixafas just nu och sitter på några riktigt fina tips som ni ska få se sen.


I kartongen gömde sig den här suuuuper f.i.n.a. köpmansdisken !  Känner mig lite kär i den… ! Och hur lyxigt bekvämt är det inte att möblerna är 100% färdigt monterade då de ankommer?!  Passar mig perfekt!!! och betalar man för god kvalitet så är det så det ska vara. 


Nu åker den gamla skänken in på sovrummet för en stund eller kanske jag får plats med den i entrén om jag flyttar på ett element? Hmm..vi får se! kanske jag säljer den?

Köpmansdisken är a work in progress…. men so far ser den ut så här !   och jag riktigt längtar efter att få fylla alla underbara lådor med saker (muffinsformar, ljus, servetter, saxar / lim / tejp osv.) för det ska bli SÅ härligt med ordning & reda bland alla småsaker.   Och om du också får lust på en ny möbel så kan du beställa hos mig ! du kan se hela Brukas sortiment HÄR och du får gärna komma inom butiken och hämta en katalog. 

Jag skulle egentligen vara på ett frukostevent hos Lacoste nu som jag är lite ledsen över att jag missar… men det blir kontorsjobb på mig i stället och sen hårstyling innan jag sticker upp till butiken (öppet kl.12-16) . Och eftersom JIG stack av med min bil på morgon så blir det prommis för mig vilket  faktiskt känns riktigt härligt tack vare vädret ! 🙂

Önskar dig en underbar dag !!!

P.S missa inte Katrin Zytomierska & Bingo Rimér hos Malou kl.10 (svenska TV4),  de ska prata om sin relasjon. Intressant tycker jag som följer Katrins blogg.

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “SAY HELLO TO MY NEW FURNITURE!”

 1. casaofmia says:

  Den är jättesnygg, kram

 2. Så fin! Snyggt hemma hos dig och perfekt med lådorna som sväljer mycket!

 3. Irene says:

  SÅ lekker, hvite møbler er definitivt finest. Nå har du satt meg i ordentlig førjulstemning så turen går til IKEA for innkjøp av julemust senere i dag; ) Nyt dagen. Klem

  • gizmolina says:

   Enig ! Vitt is the shit ! 🙂 och så härligt att min julstämning smittat av sig! Kooos dig på IKEA ! och ett till tips : KK jul + Kamille jul är ute i butik nu, massa inspirasjon ! Njut dagen du också ! Klem !

 4. Irene says:

  Hoho.. da kjøper jeg med KK og Kamille jul på veien også; )

 5. Karinaviola says:

  Älskar dina tips och goda smak! Förgyller min dag varje dag. Är lite avis på dina underbara eucalyptus, som jag också älskar, men inte går att hitta här hemma ännu. Ha en fin dag!

 6. Gud vad läcker köpmansdisk !!! Helt mig som har riktig hang up på just den stil på handtag (har sådana på köksinredningen & vår RM skåp)

  Jag blev kär i samma köpmansdisk med betong topp :))) Undra var den hade fått plats här???

  & du, visst är det FAB när man slipper montera alltså! Man packar upp, möblerar möbeln & så är det klart *UNDERBART*
  Vi har skruvat möbler så händerna svider, så när vi har fått Riviera Maison leverans hemma är det FEST *haha*

  Å så din styling…. Gadd du är duktig Anna Stina, en stor inspirations källa skall du veta.

  Puss & hoppas dagen blir bäst

 7. fru Svensson says:

  Superfin,skulle passa mig i vårt nya drömhem som vi letar efter 😉
  Här var riktigt kallt i morse och nu skiner solen på en klarblå himmel och höstöven är så otroligt härliga.
  Ha en Underbar dag.Kram

 8. Josefine says:

  SÅ fin! Bruka har BARA fina saker 🙂 Kanske jag kikar inom en dag och bestæller.

  Jag missade också Lacostefrukosten, men det var kontroll før 6åringen på skolan och det var ju ænnu mysigare att få kramas med skolkillen mittpådagen 🙂

  KRAM!

 9. Miss West says:

  Åh vad fin – längtar än mer tills huset är klart när jag ser fina möbler. Går ju redan nu och kikar. Härligt med en liten söt hjälpreda vid upppackningen 🙂

  Trist med bilen men gosh vilken tur att JIG är ok!

  Snart är det helg! Kram

 10. Caroline says:

  Tycker verkligen om möblerna från Bruka. Funderar på ett soffbord och ett dressingtable. Men tvekar på om jag skall ha cementskiva på eller inte. Hmm.

 11. Kristine says:

  Komoden/skjenken med kurver, er den også fra Bruka? Veldig fin, kunne tenkt meg en slik i gangen. Er det 8 kurver totalt og tre skuffer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *