SAY HELLO TO MY NEW PERFUME.

Allmänt

I mitt badrumsskåp. Daisy har jag aldrig blivit vän med så den är mest till pynt.  Elie Saab har varit en favvis (till fest) fram till Madonna gjorde sin entré. Då halkade den plötsligt ned till en 2:a plats.

Redan då Madonnas parfym kom ut i butik ( ganska länge sen nu ) så fastnade jag för den grymt snygga flaskan och för doften…. alltså d.o.f.t.e.n…. ! Det är den absolut godaste parfym jag luktat på på ja, hur länge som helst !  Och i fredags då jag gick runt där i taxfreebutiken runt kl.00.15 så kände jag plötsligt att jag förtjänade en ny parfym så jag slog till och det ångrar jag inte en sekund.   I just love it !!! 🙂

Också måste jag ju visa min nya burk till tops som  kryddar mitt badrumsskåp. Hur s.ö.t. är den inte?

 

Klockan är 22. 2 timmar kvar av söndagen. Bäst att n.j.u.t.a. dem till max ! 🙂

Och du, om du av någon anledning lyckades missa Mello igår så kör SVT1 en repris på den kl.23.25.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SAY HELLO TO MY NEW PERFUME.”

 1. pilotfrun says:

  Åhhh, det där var en riktig Rebecca-burk! Tack för tipset! Är den från derriere la porte? Liknar några burkar jag har därifrån.
  Kram
  Rebecca

  • gizmolina says:

   Alltså jag vet inte vilket märke det är på den? men om du känner igen den och tror att det är det så stämmer det säkert ! 🙂 En sån måste du så klart ha ! Kram !

 2. Sidsel says:

  Hm daisy er jeg enig med deg . Aldri blitt vant med den jeg heller ….men må finne Madonna og lukte på den :-)), ønsker ny lukt :))

  Klem

 3. Anna says:

  Vaaa??? Aldrig kommit till att gilla D.A.I.S.Y?? I love it!! Däremot Elie Saab var ett riktigt bottennapp för mig, fick ge bort den till en kompis!Dyr var den oxå…
  Tänk vad olika det kan vara 🙂
  Kraaaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *