Schlager party!!!

Allmänt

168397-475
Här är jag och Jonas på "Schlager partyt på Smuget" i kväll 🙂 Inte världens bästa bild på mig men efter att den här bilden blev tagen så stod det : "change battery pack" på min kamera.. 🙁 hur typiskt är inte det när man för första gången på en evighet är ute på party och vill ta mååånga bilder? Tack och lov så fotade Jonas och ska mejla mig a.s.a.p. när han kommer hem till Stockholm igen.

Jag tog en taxi ner vid 23.30, drack gott vitt vin, dansade till schlagers och hade SÅ kul! 😉 Det bästa med att vara ute på gay ställen är att det kryllar av snyggingar och man får dansa till BRA musik och INGEN kommer fram och stöter på en! Om någon kommer fram så är det bara för att de vill säga att man är fin! Jag ÄLSKAR att vara med Jonas på gay ställen för man har aldrig så kul som där! 🙂 När jag bodde i Stockholm så gick jag ofta ut ensam på gay ställen mitt i natten bara för att få DANSA! 🙂

Nu är kl. 03.15 och jag måste verkligen gå och lägga mig….!

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Schlager party!!!”

 1. Helena says:

  Alltså, jag kan inte säga att jag stör mig på att du inte står i kö. Det som intresserar mig lite bara är varför du verkar ha ett relativt stort behov att berätta det för andra?

 2. Cassie says:

  Ja stör mig verkligen inte på det.. jag förstår dig haha vem vill stå i kö när man kan slippa?! Du har en sån härlig inställning!!
  Hoppas du hade en underbar utgång och att lilla prinsessan och du får en härlig dag!!

 3. Emma says:

  Har du komplex för nåt? 😮

 4. Angel says:

  Hoppas du hade d trevligt…Vilket det ser ut som =)

 5. josefine says:

  jag svarade till dig på min blogg tror jag!
  KRAMAR tur att du är hemma i tryggt förvar =)

 6. AnnaStina says:

  Angel –
  Ja, jag hade jätte trevligt! Men är helt slut idag 😉
  Cassie-
  Thanx! 🙂 Livet blir så mycket roligare när man har en skön iställning :-)Önskar dig en riktigt kul helg! 🙂
  Kram! 🙂

 7. msn indir says:

  Great! Thanks for post

 8. Ohh very much thanks admin

 9. cash loans says:

  I was very pleased to find this web page.I wanted to many thanks for this excellent read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

 10. Ohh very much thanks admin

 11. good quality post thanks

 12. main page says:

  Great tips, thank you to the writer. Its comprehensible to me now, the effectiveness and significance is overpowering. Thank you once more and good luck!

 13. Looking forward to now, buy propecia no prescription, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy propecia no prescription[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy propecia no prescription, 713636,

 14. sakwsew says:

  BqUxOy vkvxjjzijoqt, [url=http://pxgiizoxxllx.com/]pxgiizoxxllx[/url], [link=http://plkppcemtjlp.com/]plkppcemtjlp[/link], http://pdchyzdsyioy.com/

 15. sesli says:

  Ohh very much thanks admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *