SEIZE THE DAY!

Allmänt

cf53f9ec0d794c021adc3f412071371c

You go!

Moooorning girls! 

Gaaaahhhh så upprörd jag är just nu… fy. Gillar inte alls det känsloläget… Så kryssar fingrarna för att jag är gladare då jag bloggat en stund. Det brukar absolut hjälpa!  Jag kom föresten nyss hem efter veckans 2:a trafikvakt på skolan och detta var min sista på en stund.  Johannas klass har 1 vecka / termin så tänk – nästa gång blir i 4:e klass. Det är ju helt g.a.l.e.t. så fort tiden går!  Hjärtat fyller  9 (!) år i år. Oh my!  Det påminner mig om vikten av att ta tillvara den här tiden då allt får vara rosa och glittrigt och pyssligt.

Och igår kom JIG hem från USA med massa fina presenter åhhhh så glada vi blev här hemma! 🙂  Jag fick bl.a. nya fluffiga Ugg´s, kan fota och visa sen, och hjärtat fick en fantastisk kostyme till den stundande karnevalen på skolan (de har alltid karneval / maskerad en dag i februari här i Norge). Också fick jag träningskläder och då kan man ju undra om jag tränat i veckan? Nix pix. Inte ännu. Men det är för att jag inte klarat att välja träningsstudio… (alla dessa beslut) men det lutar åt det obemannade stället så ska ta tag i det idag så att jag kan gå dit i morgon!

VAU0115cover4.ps

Jag vet, jag har visat bilden på ett Cover av Vogue tidigare men jag kör på den igen för den är bara så snygg och note to self: i vår ska jag investera i en riktigt snygg jeansjacka!

sarah-jessica-parker-2013-lg

En annan stor jeanstrend s/s -15 är ju snickarbyxor.  Vad gillar du de? Hit eller shit? Jag har ett par snygga från Replay i skåpet här hemma som jag funderar på att damma av… (om jag kommer i dem?).

Nej, bäst jag hoppar i duschen nu och shit! jag kom på att jag glömt att köpa diskborste trots att jag skrev en stoooor lapp om det igår kväll. Well, då är det bara att ta på sig skorna och gå ut, men jag väntar nog till då jag ska hämta Johanna för idag har jag en lååång att-göra-lista och vet du, jag har en riktigt, riktigt spännande privat plan för den här våren…en sak som jag länge drömt om… Ska berätta en dag snart….!

Sköt om dig och ta tillvara dagen!  Seize the day! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “SEIZE THE DAY!”

 1. Kristine says:

  God morgen, flotte du 🙂

  Jeg har også en dårlig start på dagen i dag. Håper det hjelper med en dusj,

  Håper du får det du tenker på ut av kroppen, det er så godt når vi får til det. Håper du er stolt over din innsats som trafikkvakt, to dager på rad 🙂 FLINK 🙂

  Så kjekt med gaver på en hverdag 🙂 HERLiG. UGGs tøfler ønsker jeg også meg, men de er utsolgt, så neste høst skal jeg være rask.

  Håper våren blir fin og nydelig for flotte deg.

  Ønsker deg en SUPER onsdag.

  Klem K 🙂

  • gizmolina says:

   Åh så underbart att få en så glad & trevlig kommentar på morgon! Tusen 1000 tack Kristine! Nu lyste du verkligen upp min dag här ska du veta och jag känner mig redan gladare! 🙂 Och tack snälla för fin feedback ang. trafikvakten. Det brukar vara riktigt trevligt att stå där men det var det tyvärr inte på morgon (därför arg…)… Men jag får tänka på att jag gör en fin insats eftersom det inte är lätt att hitta de som stället upp. Och ja, att få gaver mitt i veckan är ju bara underbart kul! Vi blev som sagt hur glada som helst här hemma! 🙂 och de där Ugg tofflorna är de absolut skönaste som finns, jag hade slitit ut ett par så var härligt att få ett nytt!

   Önskar dig en magisk dag full av lyckliga stunder! Klem!

 2. Kristine says:

  Hyggelig å høre 🙂
  Du fortjener alt godt, så hyggelig som du er og sprer glede for dine lesere, både det du skriver, bilder, inspirasjon og ikke minst dine flotte videoblogger.

  Nyt den fine onsdagen 🙂

  Klem K

  • gizmolina says:

   Miljoner t.a.c.k. – igen – för helt fantastisk feedback Kristine! 🙂

   Njut den fina dagen du också! Klem!

 3. Frida says:

  Nja, snickarbyxor har aldrig varit min grej men såklart på SJP ser det coolt ut.
  Såååå härligt att läsa norska här på tråden.

  Ha en fin dag!
  Kram från Göteborg.

  • gizmolina says:

   Ja på henne ser det mesta coolt ut! 😉 Och ja, mitt språk blir lite svorskt… tappar svenska ord och ibland kommer de norska mest naturligt..

   Önskar dig en underbar onsdag Frida! Kram!

 4. Anette says:

  Hei, jeg ville bare ønske deg en god dag, og takke for alt du deler med oss lesere. Du gir inspirasjon og sprer masse glede hver dag 🙂 Hilsen Anette

  • gizmolina says:

   Men åhhh så g.l.a.d. jag blev nu! Tusen 1000 miljoner TACK för fantastisk feedback & fina ord Anette! 🙂 Jag smiler från öra till öra…!

   Önskar dig en magisk dag! Klem!

 5. Lynetmor says:

  Hei, innom for å ønske deg en fin dag 🙂 Vet ikke om jeg kommer til å like snekkerbukser. Tror jeg kommer til å kjenne meg gravid siden jeg bodde i snekkerbukser begge gangene jeg gikk gravid ha, ha. Så herlig med gaver mitt i uka da 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack snälla du! 🙂 Alltså snickarbyxor är ju ett speciellt plagg men med rätt styling så kanske… Men om det är ett plagg du förknippar med tiden då du gick gravid så blir det nog fel 😉 Och ja, gaver på en tisdag var fantastiskt!

   Njut din onsdag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *