S.E.M.E.S.T.E.R.M.O.D.U.S.

Allmänt

Igår chillade vi på Re Ká Ta Beach Club i Kata tillsammans med trevligt sällskap. 

Phuket kl.12.10. Moln / dis / sol / regn.

Gooodmorgon mina fina bloggvänner!

Jag hamnade plötsligt i ett soft semester modus så därav min frånvaro…. har faktiskt inte ens öppnat min mac på 2 dagar.  Men det är väl så det ska vara när det är semester?  Mobilen däremot hänger med mig hela tiden så jag uppdaterar min instagram varje dag. Om du inte redan följer mig där så kan du söka upp mig, jag heter gizmolinas.  Och, du kan även följa mig på instagram på internet: instagram.com/gizmolinas.

Just nu sitter jag på terrassen i bikini och väntar på att det ska sluta regna…. oh yes. Det duggregnar men jag tror faktiskt jag ska strunta i det och gå ut och lägga mig i en solstol vid poolen i alla fall. Vill ju få lite färg på näsan nu 😉

Jag såg föresten att min tunika, som jag shoppat här i Phuket, finns hos net-a-porter.

Hade bara med mig min telefon igår så därav kvaliteten på bilderna…

Åhhh nu slutade det att regna !

Let´s hit the pool! 🙂

Önskar dig en underbar & riktigt skön söndag!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “S.E.M.E.S.T.E.R.M.O.D.U.S.”

 1. Yvonne Falkhufvud says:

  Hej!
  Har precis börjat läsa din blogg väldigt bra.Jag älskar Thailand och åker på fre och vi ska stanna i 3 v.Vi ska bo på Cape Sienna i några dagar har hört att det är väldigt lugnt på Kamala nu .Kan du rekomendera något ställe som säljer fina kläder och inte bara massa skräp ??
  Tack för en fin blogg och inspiriation

  Mvh Yvonne

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härlig feedback! det gör mig glad! 🙂 & välkommen till Gizmolinas! Så underbart med en Thailand resa! Här är SÅ fint den här tiden på året eftersom det är så lite turister så ja, det är lugnt överallt i Phuket nu.

   Min absoluta favorit butik i Phuket ligger uppe i Surin (nära Kamala) på Surin Plaza och den heter Lola . Där shoppar jag i princip alla mina kläder här nere. Vid sidan om Lola finner du även Ginger som är en riktigt bra butik den också ! ( accessoarer / interiør etc.)

   Sen har en veninna av mig, som driver märket Love Forever, också en butik men just nu är jag osäker på var den är… ? Tror den är på beachroad i Kamala…. + att hennes kläder även kan shoppas i butiken på Re Ká Ta beach club i Kata.

   Om ni vill till ett shoppingcenter en dag så är Central Festival det bästa. Där finns bl.a. Zara och inne på Central finner du även bl.a. DKNY jeans, French Connection, Benetton m.fl. + att de har en fantastisk barnavdelning med riktigt fina barnkläder om du har barn…. Barnavd. ligger högst upp inne på Central (som är en del av Central Festival).

   Jag önskar dig en fantastisk resa !!!

   Kram! 🙂

 2. Yvonne Falkhufvud says:

  Hej igen!
  Tack underbara du för ett utförligt och bra svar.
  Jag ska absolut besöka det du rekomenderat.
  Tack ännu en gång.

  Kram Yvonne F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *