Senaste shopping-nytt !


Idag ankom denna jacka H&M i Oslo.

Darlings!

Ett snabbt och rykande färskt shopping-meddelande kommer här! Jag fick precis ett mejl från H&M där det står att den super snygga aviator jackan som är på coveret av deras magasin har ankommit Trend avdelningen på Oslo City + Karl Johan IDAG! Detta är jackan i äkta skinn så jag säger bara: löp & köp till er som gått och väntat & längtat !

Återkommer snart med snyggare blogginlägg. Så där ja, nu har jag fixat till detta så att det blir lite mer “gizmolina” 😉

 ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Senaste shopping-nytt !”

  1. Line says:

    Ånej, gizmoängel! Den jackan ser man Överallt på ALLA!! Tråkigt när alla ser likadana ut… Ha den bästa dagen fina du. KRAM

  2. Line-
    Som den shopping-syster jag är så är det min plikt att tipsa om viktiga saker som detta till alla de som väntat & längtat efter jackan. Sen kan jag hålla med dig om att den syns överallt.. Jag shoppade den själv i fusk-skinn men lämnade tillbaka den just p.g.a det. Önskar dig en fantastisk dag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *