Sessan leker i klädskåpet.

Allmänt

168397-1041

Här står min sessa och myser med kläderna i sitt klädskåp 🙂  Hon drar ut allt och lägger det på golvet. Kanske en "hint" om att jag ska ta tag i att städa i skåpet 😉

Plötsligt fixerar hon blicken mot fönstret.. och börjar vinka… ? Fortsättning följer för nu är hon jätte trött efter massa köttbullar så vi ska gå ut i det vackra soliga vädret och njuta dagen. 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Sessan leker i klädskåpet.”

 1. Angel says:

  så söt den lilla

 2. Mirva says:

  Hej Vännen! Det var några dagar sen! Mina sjuksköterske-studier har kommit igår, har första tentan redan i slutet av denna månad *gulp*. Vilken söt bild på sessan !!!! Hon blir nog lika klädtokig som dig !!!! 🙂 Hoppas att allt är bra med er! Varje gång jag ser Hello Kitty-saker i affärerna så tänker jag på er!!!! Kram Mirva

 3. Hilde says:

  Snuppa er skikkelig søt ja! Samme Benetton-genser jeg skimter på bildet som minste her har:-)

 4. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack!!:)
  Mirva-
  Ååå så mysigt att höra från dig! 🙂 Jag har tänkt så mycket på dig och undrat hur det går med studierna? Har saknat dig här på bloggen..! Så underbart att du tänker på oss då du ser H.K.! Det gör mig glad 🙂 Hur fungerar det att pendla? Trivs du med ditt “nya liv”? Berätta! jag är jätte nyfiken! (du kan ju mejla om du vill) Sköt om dig så jätte mycket och LYCKA TILL med tenta läsningen! Kram 🙂
  Hilde-
  Tack snälla du 🙂 Kul med lika kläder! 🙂 Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *