Sex and the city.

Allmänt


Lovely bild på lovely Carrie.

Nu sover alla här hemma och jag ska mysa med "Sex and the city" – the movie (jag såg den på bio i somras och ÄLSKADE den! och sen har dvd´n legat här hemma sedan premiärdagen så det är hög tid nu… ).  Fast det är STOR  "sömnrisk" i kväll för jag har ju varit uppe sedan kl. 06 på morgon…  så vi får väl se hur länge jag orkar att titta ? 😉 Tror i alla fall att det är bäst att jag säger God natt nu. Just in case… 😉

Uppdatering: Jag började svara på dagens kommentarer och vips ! så försvann 1 time… så nu börjar sängen att locka faktiskt.. 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Sex and the city.”

 1. Ja härlig bild! Måste också ta mig i kragen o se filmen!

 2. Maria says:

  Den filmen kan man se många gånger om! 🙂

 3. Sara says:

  Jag fick boxen och filmen när jag fyllde år nu i veckan, jag är toknöjd för jag älskar dom båda två! Nu har dottern varit sjuk och tvn har varit ockuperad till stor del men nu i veckan ska jag försöka hinna med att titta!!

 4. jenilita says:

  den filmen kan man inte se för många gånger!!! så himlans bra såg den igen senast igår o på bio 4 gånger hehe , det rycktas ju om en 2a man kan ju hoppas:)

 5. Ida says:

  Åhh älskar sex and the city

 6. Sandra says:

  Hej! Jag är ganka ny i "bloggvärlen" och tittade nu omkring på vissa bloggar jag hittade…föll helt mycket för din! Jättefin och rolig att läsa =)

 7. ÄLSKAR! Den är jättefin den bilden! Haft en bra helg? Ciao

 8. annika says:

  Hej, Tittade in hos dej först nu , kul och mycket fin inspiration som vanligt. Lika söt utan make som med såg jag från morgon bilden! Hoppas söndagen varit bra , själv har det varit målning för hela slanten men jag börjar bli klar nu , ett rum kvar, puh Hoppas du sover gott ! Kram 🙂

 9. Karin says:

  Hihi! Ja den filmen kan man nog se hur många gånger som helst (även serien). Such a feel good movie och snacka om godis för ögonen! 🙂

  Trevlig måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *