Sex and the city premiären!

Allmänt


Carrie är ju bara den läckraste! 🙂

Phuket kl. 23.50, tisdag kväll.

Nu hittade jag den här bilden också… och vad säger vi om Mirandas klänning? oh my… 😉

Jag kom precis på att jag kanske har sån tur att filmen kommer på dvd här i Thailand strax? för de brukar ju vara snabbare än blixten på sånt här 😉  Men inget slår så klart att se film på bio så när jag kommer hem blir det girlie biokväll a.s.a.p.! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Sex and the city premiären!”

 1. sandra says:

  Nej du får inte förstöra filmen med en dålig thai kopia. Ok att vissa filmer är ok men nää.

 2. AnnaStina says:

  sandra-

  Förr i tiden var det super dåliga kopior här i Thailand , typ filmade inne i biosalonger, men sedan några år tillbaka är de hur bra som helst! 🙂 Annars skulle jag aldrig se. Kram! 🙂

 3. Åh som jag längtar tills den filmen går upp på bio här! 🙂

 4. Jessica says:

  hej Anna-Stina!

  Du är inte ensam om att längta efter filmen 🙂

  Har lite svårt att förstå, det verkar som BARA du lägger Johanna och har henne, hur fyller JIG sin roll som pappa egentligen? Jag kanske är av en alldeles speciell sort men för mig finns inget annat än att dela men givetvis blir vissa veckor mer mamma än pappa och ibland tvärtom. Även om jag är mammaledig så ser jag kvällar/helger att där delar vi lika i den möjliga mån det går med läggning och bus och allt vad det kan vara! 🙂

  Sköt om er, Tack för en fantastisk blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *