Sex and the city.

Allmänt


Jag tycker den här outfiten på Carrie är helt fantastisk! Tänk om du tog på dig exakt samma imorgon och klev innanför dörren på jobbet / skolan (eller vad du än ska gör imorgon), DET vore nåt det! 😉

Phuket kl.03.20, natt mot onsdag.

Tänk- inte länge kvar till filmens stora glittriga champagne premiär nu! 🙂 Åååå vad jag längtar ! men det är egentligen dumt att göra det, för då finns risk att man blir besviken… vilken nedtur det vore… men jag tror det är helt omöjligt för den måste ju bli succé! 🙂

Jag hittade föresten den här bilden på nett nyss:


Ser ni vem det är? Det tog en stund innan jag kom på det faktiskt… Det är ju Samanthas unga boyfriend, "Smith"! 🙂 Han var tydligen på en filmfestival häromdagen.  Ser lite mer vuxen ut här .

Jag  M Å S T E shoppa alla episoderna på dvd nästa gång vi åker in till Patong för nu har det gått alldelens för många månader utan… förtår inte hur jag klarat mig? Kanske för att jag sover bort hela kvällarna? 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Sex and the city.”

  1. caroline says:

    han er kjekk han 😉

    jeg har allerede kjøpt kjolen som jeg skal ha på meg på sex&singelliv-premieren!can't wait!

  2. Emma says:

    Ja man undrar ju hur dom kan ha på sig nästan vad som och se hur vrålsnygga ut som helst! Om man ändå hade sån tur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *