Shoe shopping.


Mina nya skor! 🙂

Phuket , lördag kl. 14.30., ovädret har lugnat ner sig, nu regnar det "bara"…

Jag har blivit så inspirerad av alla "S.A.T.C." episoder jag slö tittat på senaste kvällarna att det blev shoe shopping på mig igår 😉 Egentligen har jag aldrig gillat den här typen av "klackar" – hur trendy de än har varit & är – men jag insåg att det nog mest beror på att jag inte hittat någon modell jag tyckt om …. men !  när jag fick syn på de här så blev det shopping för de sitter perfekt på foten! 🙂

Dagens planer blev minst sagt lite annorlunda än planerat…

Jag ringde och beställde taxi som skulle komma efter 30 min vilket var helt perfekt för då skulle Johanna somna i bilen också skulle jag gå runt och mysa på "Central Festival" och bl.a. shoppa mat till JIG kommer i kväll.

Men – pga av ovädret så hade taxin inte kommit efter 50 min och då somnade Johanna mot min skulder och samtidigt ringer JIG och säger att han bokat om sin flight och kommer 2 timmar tidigare än planerat. – hjälp! där sprack alla mina planer! 😉


Här är föresten en bild av den klänning som mamma hade skickat en bild (ur Femina?) på i paketet. Den kommer från Day, kostar 2.995kr och är ju verkligen super läcker. Det lustiga är att den ju faktiskt matchar mina nya skor! 😉

Så – jag la ner en sleeping beauty i soffan – där hon nu sover sött – , ringde taxin och avbokade och nu ska jag byta sängkläder (när städerskan är här passar jag alltid på att tvätta själv också…) , rulla håret , piffa till mig, ställa fram 2 champagneglas (skumpan ligger på kylning..) och kl. 16 kommer taxin och hämtar oss för att köra oss till flygplatsen och hämta JIG.

Men den där maten jag planerade att handla blir det ju inget av nu så jag ska ringa och beställa leverans av god Thai mat till kl. 19.30. Det blir perfekt! 🙂

Bäst jag skyndar på här nu… Önskar dig en mysig lördags morgon och avundas dig som kan titta på TV4´s härliga "Nyhetsmorgon"…. DET kan jag sakna… !  Och just det jag – glöm inte mitt tips om bikini shopping idag 😉

Kram! ♥

P.S jag visar kläderna och smyckena jag shoppade samtidigt som skorna senare… 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Shoe shopping.”

 1. Jättefina skor! Så härligt att ni får hem JIG igen. 🙂

 2. AnnaStina says:

  Sara-

  Wow! du är snabbare än blixten! 😉 Kul! Tack, jag tycker också att de är jätte fina 🙂 Och ja, det blir mysigt att JIG kommer "hem" igen efter 3 veckor. Önskar dig en jätte mysig lördag. Kram! 🙂

 3. ida says:

  så söta 🙂 haft en bra dag?

 4. Renée says:

  Riktigt fina skor! Nästan så jag kunde tänka mig dem själv, även om jag aldrig går i skor med klack. Förstår inte hur folk klarar av det 😛

 5. SaraC says:

  Sitter ute i gassande sol och läser din blogg, så mysigt så =). Hoppas ni har en trevlig kväll alla tre!

 6. emsan says:

  snajsiga skor! passar på att berätta att jag älskar din blogg, kikar in här flera ggr om dagen, kul och intressant läsning och johanna är bara för söt!

 7. Linda says:

  Så skönt att man kan få sin dagliga dos av thailand genom din blogg 🙂

 8. Amaia says:

  NICE! Megasnygga skor

 9. Sara says:

  Supersnygga skor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *