Shop, eat, chill…!

Allmänt

168397-2667
Jag och mina nya slingor, min nya t-shirt och mina kära Juicy… 🙂

Singapore kl. 23.20, lördag kväll.

På reklamskyltar längst shoppinggatan står det: "Singapore – shop, eat  & chill" och det passar helt perfekt för mig!  Så efter en dag med shopping och en god middag så chillar jag nu 😉

Tog precis bilden av mig inne på badrummet för jag tänkte att ni kanske var nyfikna på min "Forever 21" shopping? Jag shoppade ett par smala strechiga jenas – de får jag visa en annan gång – och den här Musse t-shirten som verkligen påminner mig om då jag var 21 för då hade jag flera liknande college tröjor + t-shirts ! 🙂

Nu ska jag chilla vidare här med lite m&m´s, vitt vin och frukt.

Och just det ja – i morgon reser vi till Phuket igen mina kära läsare så glöm inte att packa i kväll! 😉

God natt kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Shop, eat, chill…!”

 1. ida says:

  hej!! supersnygg tröja, men du får ta att visa jeansen me, vill se =) o du, hur är priserna där?

 2. Jättesöt t-shirt! 🙂

 3. AnnaStina says:

  Ida-
  Bra du påminde mig, missade helt att skriva priset. T-shirten kostade 38 singapore dollar = ca 160 nok. Jag hade ju aldrig hört talats om den här butiken förut så jag anar inte om priset är högre el lägre än i USA? Oavsett så är det ju kanon priser där! 🙂 Kram! 🙂

  Sara-
  Thanx! 🙂 Kram.

 4. Kristin says:

  Fin t-shirt du shoppat!

 5. Maria says:

  Vilket härligt badrum 🙂

  Musse har verkligen blivit populärt igen, kommer ihåg att jag hade Musse på massor av kläder när jag gick på låg och mellanstadiet så nu känns det inte riktigt rätt att köpa de igen, men vem vet man kanske ändar inställnig? 🙂 Men du va himla söt i den!!

 6. Martina says:

  Cool t-shirt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *