SHOP TIL YOU DROP.

Allmänt Hong Kong 2017 Shopping hösten 2017

Den där känslan då man kommer hem och packar upp sin shopping… Love it! och den här gången blev fångsten fantastisk! så på bilden ser du bl.a. skor + päls + väska + kofta + blus från Zara, blus från GAP, örhängen J Crew, sminkväska Seed och fodralet till nya solbriller från Chloé.   Och alltså de där high heels med bling + fjädrar…  ögongodis deluxe! 

Det blir ett helt annat tempo på dagen då Johanna är hemma från skolan… Känns mer som lördag än torsdag. Men nu ligger hon i alla fall och chillar framför en Harry Potter film (hon är helt hekta på H.P just nu… ) och jag fick precis veta att JIG ankommer LLA i kväll (jag trodde att han skulle komma upp i morgon eller lördag…) så jag fick ett akut städryck.  Så – nu packar jag upp, dammsuger, plockar, tvättar, skurar och vattnar blommor så att vi kan njuta helgen tillsammans, hela familjen, i rent hus. Och Gizella? Hon ligger och sover i /på den DIY box som jag visade att J pysslar i förra inlägget. Alltså sååå sött! Ha, ha.

Och vad som gömmer sig i den där Gucci påsen som skymtar på bilden….? Det ska ni få se vid ett senare tillfälle men jag kan avslöja så mycket som att det var är en riktigt, riktigt f.i.n. födelsedagspresent av min JIG. Och – blusen som skymtar längst ner till höger på bilden… ja, den ser ut så här:

Alltså hur fin och hur Gucci är den inte ?!?  Det var love at first sight då jag fick se den inne på Zara så jag dök in ett provrum och slängde sen upp den här bilden på instagram som ett dagens shoppingtips! 

Sen har jag alltid sagt att man a.l.d.r.i.g. ska köpa kläder som inte passar. Dvs man ska i.n.t.e. tänka att man ska gå ner i vikt för att komma i ett plagg osv utan man ska leva här och nu och köpa plagg efter den figur man har idag (inte i morgon). Men – vad tror du att jag gjorde den där dagen inne på Zara? Exakt. Jag köpte byxorna jag har på mig på bilden trots att jag inte får igen dem.  Såååå himla korkat! men – samtidigt en morot för mig som aldrig väger mig (har inte stått på en våg på 12 år) så – nu är mitt mål att kunna ha på mig dessa byxor till jul! Ha, ha.

Önskar dig en härlig eftermiddag! 🙂

 

Kategori: Allmänt, Hong Kong 2017, Shopping hösten 2017 | 6 Comments

6 responses to “SHOP TIL YOU DROP.”

 1. Nina says:

  Blusen är verkligen snygg!!! Vad spännande att få se vad som är i Gucci påsen =) Ha en bra dag!

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack Nina! 🙂 Det var som sagt love at first sight då jag fick syn på blusen… Love it! Och jag ska snart visa vad som gömmer sig i Gucci påsen.. 😉

   Önskar dig en FAB fredag och en underbar weekend! Kram!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åhh bästa känslan!!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Underbart när du delar med dig när en annan har shoppat lite för dåligt på sistone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *