SHOPPA SMARTASTE VANTARNA!

Allmänt

Mina darlings!

Minst sagt en hektisk dag här för jag jobbar på som tusan för att uppdatera webshopen med allt som finns kvar på lagret och det blir från -40% rabatt och helt upp till -70% , ja kanske t.o.m. 80% på vissa varor. Så – häng med på bloggen / instagram / facebook idag och i morgon så att ni inte missar något kanon erbjudande!

Jag packar självklart in julklappar i vitt fint papper om du önskar det och jag postar paket varje dag så du får snabb leverans. Och – jag startar med att tipsa om dessa super duper fina Echo Touch handskar som bara är helt geniala! Du slipper nämligen att ta av dem när du ska skriva sms / checka mejl / ringa med din i-phone (eller annan smartphone). Hur smart är inte det?! Passar ju oss som bor på kyligare breddgrader helt perfekt! Och vantarna är en riktigt BRA julklapp till veninner, kollegor på jobbet, syster, kusiner, mamma, mormor etc.  Ja, till typ alla som har en smartphone… !

Ordinarie pris är 399 kr men, jag säljer de idag + i morgon för endast 249 kr/ par så skynda & fynda! 🙂

Jag har vantarna i rosa + i svart. (du hittar bild på de i svart i webshopen) De är i skön ull och har en fin rosett/sløyfe detalj.

Ha, ha, inte helt lätt att fota vantar 😉  men ni ser poängen. Super skönt att slippa frysa sönder fingrarna! Och de finns som sagt i svart också !

Och du, jag har i.n.t.e. så många på lager så vänta inte för länge… Du hittar dem HÄR!

Uppdatering: vantarna är utsålda!  Tusen TACK för alla beställningar! 🙂

Önskar dig en fantastisk fortsättning på dagen!!!

Här  blir det juleverksted efter att jag har hämtat Johanna + friends på AKS. Mysigt!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SHOPPA SMARTASTE VANTARNA!”

 1. Hur är dom i storleken darling? Vill ha ett par rosa & dom finns bara i M.
  Jag har 7-7,5 normalt i skinn handskar.

  Super smarta

  Puss

  • gizmolina says:

   Jag har inte varit på nett sedan jag la upp blogginlägget förren NU ! för min dag har minst sagt gått i-ett… Och nu ser jag att jag är helt utsåld för de rosa! Har endast 1 par kvar i svart i size Small. Så jag är ledsen men jag har tyvärr inga kvar till dig…

   Men om du är en 7-7,5 så ska du, precis som du gissar, ha de i medium. Hoppas att du får tag i de för de är som sagt super duper s.m.a.r.t.a ! 🙂

   Önskar dig en riktigt härlig förjulstid! Puss & Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *