SHOPPING, AW & DI LEVA…!

Allmänt

 

Goood weekend mina kära bloggvänner! 

Regnet smattrar mot fönstren idag och jag känner ett inre lugn över att ha en riktigt maxad inne-hemma-dag utan något som helst dåligt samvete. Ibland behöver vi det! för det är så viktigt med återhämtning.  Jag har laddat med nya inspirerande magasin, köpt hem extra gott lördagsgodis (älskar det ordet…) och ska laga min fredagsmiddag idag eftersom jag var ute på vift igår. Och nej, det är inte tacos, inte då jag är i Luleå, då är det färsk nybakad fucaccia + aioli och spaghetti med köttfärssås (och extra mycket parmesan). En fredagstradition sedan länge tillbaka.  Åh det är så gott!

Och igår hade jag en riktigt festlig fredag! Dagen startade med att Lindex hade bjudit in sina medlemmar till frukostshopping före öppning så jag passade på att titta förbi det på väg till kontoret.  Senare på eftermiddagen mötte jag upp en bästa vän för After Work på Hemmagastronomi och det var verkligen en perfekt avslutning på veckan / start på helgen! Det var första gången jag testade deras after work buffé (är egentligen inte så glad i bufféer…) och jag blev riktigt positivt överraskad. Åh det är så värdefullt med veninnetid! och nu då jag är själv här uppe i norr, med familjen utströsslad i världen, så kan jag maxa att vara social. Love it!  Efter aw´n så gick vi vidare till Domkyrkan. Lite otippat kanske på en fredagskväll. Ha, ha. Men – där var det konsert med Thomas Di Leva och det var så härligt att sitta där och lyssna på hans musik, tänkvärda texter och positiva komplimanger om livet i en helt fantastisk akustik. Han sa bl.a. “jag har 8 solar inne i mig, det är därför jag måste dricka så mycket annars brinner jag upp”. Perfekt “quote” att ta med sig på livets resa för det är våra inre solar som får oss att stråla! också kan vi ju använda den som en ursäkt till att ta ett extra glas på helgen… ha, ha. Jag passade dessutom på att tända ett ljus för pappa ♥ och ett för familjen ♥

 

Fredagen startade med strålande sol från klarblå himmel och snön, den låg kvar… så det var freezing ute, brrr….

 

Lindex bjöd på en rosa shoppingfrukost

 

…jag gick dit i mina världens skönaste tights från Lululemon och stickad tröja från Indiska… och nej, det är inte mina byxor som är smutsiga, det är spegeln i provrummet…  provade bl.a. blusen i bakgrunden med svart rosett, men den blev inte med mig hem… 

 

…jag är katastrof dålig på att fixa kollage och glömde spara den här bilden jag styrde upp på morgon innan jag slängde upp den på insta storys men hur som helst… här ser du några av mina Lindex favoriter just nu.  Morgonrocken hittar online (perfekt julklapp!),  de andra både online och i butik (den stickade till vänster är så skön att jag även gick för den i grått…).

 

Senare på eftermiddagen… Mötte upp en bästa vän för after work på Hemmagastronomi och det var första gången som jag testade deras AW buffé och  jag måste säga att jag blev positivt överraskad så den kan jag rekommendera! 

 

Efter vår härliga AW så var det dags för kvällens konsert: Thomas Di Leva. Det här var första gången som jag skulle se honom uppträda live.

 

När vi kom fra till Domkyrkan var det helt galet lång kö men vi hade tur och ….

 

…blev visade till platser längst fram. I och för sig längst ut på kanten men ändå, det var ju helt fantastiskt bra!  Konserten var riktigt bra och kvällens stora fråga var vad han egentligen drack ur den där muggen som det rykte från hela kvällen? 

 

Inte ofta man tar en selfie i Domkyrkan en sen fredagskväll men igår hände det… Min blus syns inte så bra men den är från Stine Goya.  Tusen miljoner tack för en perfekt avslutning på veckan och bästa starten på helgen kära B.

 

 

Nu njuuuuter vi den här lördagen och fyller den med lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “SHOPPING, AW & DI LEVA…!”

 1. Anna says:

  Låter som en fantastisk dag! Så roligt att du bloggar regelbundet igen:) Önskar dig en magisk dag!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för din härliga feedback Anna! Du inspirerar mig i mitt bloggande !

   Önskar dig också en magisk dag fylld av happiness !

   Stor tacksam kram! 🙂

 2. Lena says:

  Vilken trevlig kväll.
  Och alltid så snyggt klädd är du också.
  Kul att du bloggar så mycket, älskar din blogg.
  Fin fortsättning på helgen.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fantastiskt fina ord, underbar feedback och för din fina komplimang Lena! Nu blev jag väldigt glad ska du veta !

   Önskar dig också en riktigt fin fortsättning på helgen !

   Stor tacksam kram! 🙂

 3. Johanna says:

  På väg till kontoret skriver du..då blir man ju nyfiken igen..vad är det du jobbar med? Du skriver aldrig om det…?

  • Marit says:

   Exakt min tanke på väg till kontoret, vilket då?? Vad jag vet så har hon inget jobb, aldrig talat om vad i alla fall. Är så avundsjuk skulle också vara hemma hela dagarna om någon annan gav mig pengar så jag klarade mig. Vore drömmen, få vara hemma och fixa och dona med allt jag gillar. Drömma kan man ju alltid.

   • Lena says:

    Jag hade blivit sjukt uttråkad av att bara gå hemma, gillar mitt jobb och mina kollegor och skulle absolut inte vilja vara utan det.

 4. Maria says:

  Skulle också vilja veta mer om vad du jobbar med eller klarar ni er helt på din mans jobb? Inget fel att vara hemmafru 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *