GANNI-LOOK-A-LIKE & PÅSKTIPS.

Allmänt Johanna shopping s/s-18 Påsken 2018

Gooodmorgon sköna bönor! 

Jag har tänkt på en sak… på att jag borde vara tydligare i vad min blogg “står för“, alltså att jag borde vara mer konsekvent med vad ni läsare bjuds på när ni tittar in här…  Min tankar har länge gått åt att jag vill vara den där bloggen som bjuder på mest kalas / paket / duknings / fest – tips!  kombinerat med mor + dotter… men så reser vi ju en del så jag vill även bjuda på resetips och sen så gillar jag ju att dela vardagen med er också och tipsa om shopping och outfits…och framför allt: att peppa er att förverkliga era drömmar!  så ja, men du hör ju, inte helt lätt att begränsa, ha, ha. Men – lite mer fokus mot festliga tips känner jag nog att jag vill gå. Att jag är bloggen som du vet att du alltid hittar dukningstips, present-tips, tips på hur du kryddar vardagen med “det där lilla xtra” etc. hos. I kombination med allt det andra (resor, shopping, outfit´s etc.).  Men det är kanske redan är så du uppfattar min blogg? Ha, ha. Eller? vad är det du förknippar “Gizmolina” med? Alltså vad är det du förväntar dig att mötas av då du klickar dig in hit?

Och vet du när jag gick och la mig igår? Kl.21., samtidigt som Johanna. Jag vet inte riktigt vad som hänt men jag har blivit sååå kvällstrött, jag som i alla år varit uppe halva nätterna börjar gäspa runt kl.20… så galet! måste vara saknaden av D-vitamin så det blir balsam för själen att få fylla på med det nere i Phuket snart.  Men jag somnade inte direkt, jag låg och tittade på Younger, är fortfarande inte klar med säsong 2 så har en hel del episoder att se i kapp. Sååå lyxigt! för jag fullkomligt älskar serien! Ser du den du också? 🙂

 

Smygfotade hjärtat på morgon i hennes nya underbart fina tröja som är en av många “Ganni-look-a-likes” som man hittar i butikerna just nu…. Den här hittade vi i Cubus nya super fräscha butik nere i Smedjan. De hade -30% på allt hela öppningshelgen så vi gjorde några riktigt fina fynd.

Det matchande nagellacket köpte vi också på Cubus, det kommer från Depend, nr.510, också vet jag att J har lackat med Depend nr.304 över.  De här lacken kostar bara runt 25 kr. (tror jag…) så ett tips! till påskägget!!  Sen matchar ju J´s mobilcover tröjan + lacket helt perfekt, det shoppade vi i London, hos Claire´s.

Och på tal om påskägg… Har du sett så fina gavepåsar / presentpåsar som kommit in hos Lagerhaus! Åh jag gick helt bananas och shoppade ett gäng av alla 3 för då vi kommer hem från Thailand, ja, då är det nästan påsk! 

 

Nu ska jag ta tillvara den här magiskt vackra sooooliga dagen (men det är kallt alltså… -24 grader… brrr…) och maxa den på bästa sätt!  Och du – ge mig gärna feedback på det där med vad jag borde fokusera mer på här på bloggen.  Vad är det du förväntar dig att bjudas på när du tittar in här?

Önskar dig en riktigt, riktigt F.I.N. torsdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Johanna shopping s/s-18, Påsken 2018 | 24 Comments

24 responses to “GANNI-LOOK-A-LIKE & PÅSKTIPS.”

 1. Ulrika says:

  Tänker bloggen som glitter, rosa, resor, pyssel och dukning. Och glada fina citat.
  Sen också att det är en ärlig och skön stämning.
  Du känns som “nischad” men ändå spontan på ett bra sätt, så tänker jag 🙂

  Kram från Ulrika

 2. Nöjd med den blandning du har i bloggen.
  Lite av varje.
  Ska kika in på Lagerhaus idag.
  Vi kommer från Thailand under påsken.
  Tror vi firar lite påsk nu i helgen innan vi åker på måndag.
  Kallt i Umeå också.
  Ha en fin dag.
  Kram Titti

 3. Glömde säga, så skönt den är utan all denna eviga reklam som många har.
  Titti

  • Elin says:

   Liker også tips til borddekking, innpakking, kortlaging etc.
   Gjerne litt mer om hva du jobber med. Vi lesere føler at vi kjenner deg, men så mangler det liksom en bit, om du skjønner?
   Liker også at det ikke er reklame/sponede innlegg. Det gjør at man lettere tror på dine anbefalinger.
   Ha en fin dag

 4. Tina says:

  Tycker bloggen är härlig som den här! Alltid mysiga tips och peppande inlägg. Är alltid den första bloggen jag kollar in om jag får en stund över.
  Kram Tina

 5. Lena says:

  Hej kära du!
  Jag är så nöjd så med bloggen som den är. Glad, positiv, inspirerande, tips, du bemöter dina bloggbesökare på ett trevligt sätt. Och så är det så skönt att slippa all denna reklam som det är på så många andra bloggar. Fortsätt i samma stil!!
  Ha en fortsatt trevlig dag 🙂

 6. L says:

  Tycker din blogg mest handlar om shopping och åter shopping.
  Finns inget kvar att ge när tex J ev skall konfirmeras, fyller 18 eller 20 som jag tycker är milstolpar i livet.

  • Caroline says:

   L och Eva, om ni inte tycker att bloggen ger er behållning så är ett tips att scrolla förbi och hitta någon blogg som passar er istället! Plättlätt!

   Ha en fin dag!

 7. Eva says:

  Bloggen handler om å handle mest mulig…..overforbruk. Å som kommentaren til L over her, da ett barn har sånn overflod så skal det mer og mer til for å glede henne. Det er jo gavekalas hver dag…..

 8. Caroline says:

  Tycker om bloggen som den är! Glitter, rosa och glädje! Härlig inspiration och mycket igenkänning då jag har två döttrar (12 imorrn!, och 10 år!) .
  You go girl, och fortsätt sprid din positivitet. Den behöver många färgas av

 9. Deseree says:

  Jag inspireras mest av dina present tips o din positiva inställning.Dina tips på inköp känns riktigt äkta då du inte kör m samma reklaminlägg som andra bloggare, då dom alltid “råkar” gilla samma produkt samtidigt haha men saknar dina svar från frågestunden.

 10. Viktoria-pinkpastry says:

  Jag älskar din blogg! Det är den enda som jag fortfarande besöker varje dag! Älskar allt glitter du sprider. Du gör min dag så fantastisk mycket mer glittrig och härlig! Älskar att du är så positiv och varm. Älskar att få följa med på era resor. Shopping, du har verkligen ett öga för vad som är vackert och sprider glädje. Som någon annan skrev ovan inte samma samma som på alla andra bloggar. Älskar att du ibland delar med dig lite privat. All fest och dukning och gåvor. Ja jag älskar helt enkelt bloggen tycker den är helt perfekt. Blir så glad av att titta in här. Tyckte det var jättekul med frågestunden . Och som jag har skrivit tidigare så det enda jag skulle vilja ha mer av vore en bloppis för jag tycker som sagt du verkligen har ett öga för vad som är vackert och unikt. Stor kram och Keep Up THE gooood work

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Glömde tycker även det är jättekul med inredning. Och det som du vill dela med dig av Johannas liv då jag själv har en liten höna tycker jag det är inspirerande. Samt dina outfits. Ja jag älskar alltihopa helt enkelt!! Ja och dina kalas och fester är också underbara!

 11. petra says:

  Åh nu blev jag sugen att besöka både cubus och lagerhause ,så bra tips du ger:)Ja men denna årstid e mörk att ta sig igenom phju…. kramar

 12. Amelie says:

  Jag är en riktigt trogen bloggläsare som läst sedan du började blogga. Det är blandningen jag gillar och att din blogg inte har förvandlats till en reklampelare som nästan alla andra gjort.
  Minska absolut inte på vardagsinlägg och personligt. Bloggar som nischar sig för hårt blir opersonliga. Jag gillar alla sorters inlägg som du skriver!
  Allra mest uppskattar jag att du inte är “köpt” och gör reklam och samarbeten. Jag litar på att det du skriver att du gillar är sant. Finns ingen annan blogg som jag tycker om så mycket som din! Kramar!

 13. Charlotte says:

  Jag har läst din blogg sen jag hamnade här från Josefins blogg och det första i lägget jag läste var en bild på Johanna med en rosa guccihandduk/badkappa – minns den för jag hade en likadan fast ljusblå åt min son☺️
  Älskar bloggen din – vi har inte alls samma stil men samma inställning till livet, samma inställning till att skämma bort sina barn
  ❤️

 14. Frida says:

  Darling, you are a gem! Ändra ingenting för bloggen (och du) är perfekt som den är med pepp, positiv energi, glitter, vardagslyx, resor, shopping och allt annat som ger livet lite guldkant. Du är unik eftersom du är du och det skiner igenom i det du skriver och fotar. We love it!!

 15. Kerstin says:

  Du ska ha din blogg precis som du vill ha den. Vi har helt olika stil och liv men det gör inget det får mig bara att le. Du handlar i princip allt på Lagerhouse och älskar den typen av stil mesdans jag aldrig skulle duka på det sättet..tex. Du shoppar väldigt mycket utan att det egentligen behövs mesans jag köper dyrare och väldigt sällan. Du reser mycket medans jag älskar hemmaplan. Reser dock en del till stora staden där min dotter m familj bor. Utöver din blogg så tittar jag gärna in hos tex Mokkasin, Krickelin, fd tant Johanna,Elsa Billgren, att vara någons fru. Dessa bloggar är mer mig men kontrasten gör att även din blogg finns med på min lista. Så fortsätt vara den du är, det räcker.

 16. Sandra says:

  Precis som många andra älskar jag mixen i din blogg, inspiration deluxe både för barnrum, egen shopping, inrdening men även resor och personlig blogg. Du har en egen touch och jag tycker att du ska hålla fast vid det. Inga ändringar behövs utan du har redan din egen nisch som är fab!

 17. Jezza says:

  Åh jag älskar ju din blogg precis som den är! Mixen av allt-glädjespridare, alla små tips som skrivs med kärlek och inte av ”tvång” eller för att du är ”köpt”, resor, det personliga livet, lyxen…. det är det som gör din blogg och som gör att det är den enda bloggen jag fortfarande besöker varje dag (har ju varit hos dig sedan starten )

  Samtidigt så är det din blogg och du ska skriva efter vad som känns bäst för dig, men jag hoppas att du inte nischar dig för mycket utan behåller det hjärtliga o personliga som finns här.

  Ha en fantastisk resa till Thailand nu, jag ska följa med dig med glädje ☀️☀️☀️

  Kram Jezza

 18. Lillyk says:

  Älskar dina postiva peppinlägg samt dina resetips från Thailand! Har läst din blogg över tio år nu och lär fortsätta i tio år till 🙂 Ha en fin dag! KRAM

 19. Sara says:

  Gillar din blogg som den är. Gillar vardag, privat och resor blandat med annat. En ren “dukning/kalas” blogg är inget för mig så kör på som du gör! Vi är ganska olika men älskar all din pepp. Den behövs!

 20. Alexandra Livbom says:

  Blir alltid lika glad när jag kikar in här! Hoppas verkligen att du inte förändrar något utan bara fortsätter med allt härligt du bjuder på ❤️ även de fåtal inlägg som inte är glittriga och lyckliga, livet är ju precis så! En blandning av fjöderboor och hämtning på förskolan stor kram på dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *