Shopping-girls .

Allmänt


Som ni ser så besökte vi bl.a. Sanrio butiken  & Jim Thompson på Central Festival.  Jag blir glad bara av att titta på den rosa Hello Kitty påsen 😉  Mitt hjärta ropar " GLASS!!!!" på bilden så några timmar senare stoppade vi på Swensen´s.

Phuket kl. 22.00, torsdag kväll.

Här pågår nu, mot min vilja , packning och det tar såååå emot att resa hem imorgon…. Som jag skrivit förut så ska det självklart bli super mysigt att träffa JIG, Gucci och alla vänner igen men vi hade gärna stannat nåååågra veckor till 😉

Dagen idag bjöd först på ett par timmar sol & bad vid poolen och sen en eftermiddag fylld av shopping på både Central Festival i Phuket town och Jungceylon i Patong. Också var jag på jakt efter en väska (en grön Tod´s) inne bland småbutikerna i Patong men ganska snabbt så bestämde jag mig för att droppa den shoppingen eftersom urvalet var riktigt dåligt. Har så många fina väskor hemma att använda och just nu sparar jag hellre till en ny äkta Gucci. Och på tal om Gucci så fick en oäkta Gucci bikini följa med hem (väldigt smart att shoppa bikini sista dagen … not ! 😉

Och just det ja – det blev ingen i-phone för mig den här gången. Stoppar kanske och plockar upp den där Hello Kitty telefonen på vägen mot flygplatsen imorgon istället.. (om vi hinner).

 
Johanna och vår chaufför Mr.Pop som vi åkt med varje gång vi varit iväg på tur. Han kör även den gratis badbuss som vi tar varje gång vi ska till beachen.   Vi stoppade och åt glass på Swensen´s i Chalong och som vanligt blev det fondue för 2. Mums !

När vi kom hem till resorten, runt kl. 18.30, så landade vi i restaurangen och våra trevliga grannar / naboer Bente & Harald kom och gjorde mig sällskap över en flaska vitt när Johanna lekte & busade för fullt med sina thai vänner. Efter en stund kom även Pontus + Miss.McDonalds ner till oss. Trevligt !

   
Vi har haft en super trevlig kväll i restaurangen här på resorten och Johanna busade så mycket att hon somnade så fort hon la ner huvudet på kudden då vi kom hem 🙂 Jag blir så glad då jag ser henne så lycklig !  Den söta personalen och våra trevliga vänner (och naboer både här och i Oslo) hälsar till alla er där hemma 🙂  Johanna åker oftast på sin cykel här inne på området (vi köpte den förra året) och ikväll satt hon på den då vi gick hem.

Nu måste jag packa vidare här så jag återkommer snart igen. Och till er som väntar på den nya tävlingen: jag lägger ut den imorgon så att ni har något att mysa med då vi reser 🙂

Önskar dig en skön kväll !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Shopping-girls .”

 1. farmor Lena says:

  Lite sent nu men Tod´s finner du på en liten butik mitt emot trappan som går ner från restaurangen Kampong Kata Hill (tror jag den heter) i Kata. Massor av Mulburry också och lite till. Men det får du väl spara till påsk.

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Lena !

  Tack för tipset ! Jag har tittat i Kata också (mitt emot trappan) men de hade inte heller den jag söker.. Men jag såg massa fina Mulberry där ! 🙂 Hälsa Lennart ! Kram ! 🙂

 3. Malin says:

  Åh så gott med glass!

 4. Åsa says:

  Härlig bilder! Jag får nästa lite semesterkänsla av att läsa din blogg:)

  Hoppas hemresan går bra!

  kram åsa

 5. Fanny says:

  verkar ha haft en underbar dag 🙂

 6. Anonymous says:

  Men tänk vad JIG måste sakna sin lilla prinsessa! Tänk dig själv att inte få se henne på en månad!!? ? =( Så nog känns det väl rätt att åka hem.

  Det går ju faktiskt mot sommar, så att shoppa bikini var väl inte alldeles fel ändå!

 7. REBECCAS says:

  man blir så sugen är man ser nere i värmen ne nu ska jag ut och ta kylan med en klackspark hoppas ni njuter av att vara hemma trosts kyla! 😀 Kram!

 8. Lotta says:

  Intressant att du använder kommentarer som att "plocka upp" och "få följa med hem" osv när du köper saker. Det bör ju inte bli lika kännbart att man gör av med pengar då.

 9. stina says:

  Ååååh, vad skönt med värme ! (:

 10. jag vill köpa din bikini. says:

  hej ! jag kan köpa din falska guccibikini om du vill !

  omgående.

  Mvh Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *