Shopping happenings!

Allmänt

168397-2663
Stor baby fair i "Ngee Ann City".

Singapore kl. 22.50, lördag kväll.

När jag och Johanna var ute på shopping igår så kom vi plötsligt fram till en "Baby Fair" i ett av dessa gigantiska shopping center. Det att man plötsligt kan hitta en hel mässa säger en del om storleken på shopping centran här i Singapore för hemma hade en sån här mässa upptagit en hel sporthall 😉

Jag önskar SÅ att alla ni som väntar , eller precis har fått, baby kunde vara här och besöka denna mässa för där finns "allt" ni behöver till special priser. Allt från barnvagnen & sängen till ammningsinlägg & blöjor 😉 och de har "homedelivery" av allt som shoppas.


En annan stor "happening" vi hittade igår var en promotion för "Paul & Joe". De lanserar sin spring make-up och tjejen som ni ser på bilden gick runt med en korg som såg ut att vara fylld av godis, men det var det nya sminket som man fick testa. Hela deras "stand" (som var i en helt annan galleria än baby mässan) var uppbyggd som en rosa & vit godisbutik.

Själv har jag bara haft en handcreme från Paul & Joe, men aldrig smink, så jag anar inte om det är bra? Har du testat?

Nu sover ÄNTLIGEN vår prinsessa så nu är det dags för färsk frukt här. Jag hittade en helt underbar fruktdisk i en stor matbutik och där köpte jag färsk kiwi på sticks, ananas, olika melonbitar, jordgubbar på sticks och färdiga päronbitar på sticks. Hur fräscht som helst! 🙂 Jag önskar SÅ att de sålde frukt på samma sätt hemma för då skulle jag välja det framför chips 😉

Nej, nu är det dags för mig att logga av här så jag får önska dig en riktigt trevlig kväll och du- njuuut Melodifestivalen du som kan!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Shopping happenings!”

  1. Åh vad gott det låter med färsk frukt! Ananas och jordgubbar är verkligen något av det bästa som finns. Smakar sommar!

  2. AnnaStina says:

    Sara-
    Jag håller med dig! och frukten var lovely! 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *