Shopping & kläder!

Allmänt

168397-334

Igår provade jag en massa kläder på sessan som jag shoppat på H&M (oh yes – jag gjorde ett ärligt försök och lyckades faktiskt hitta en del, riktigt nöjd faktiskt ;-)) och hon bara myste. Men bäst tyckte hon om prislapparna, de tuggade hon glatt på!

Fick solhatt, 3 klänningar & en hängselshorts för 500kr. Det är CRAZY!! Och det passar bra just nu för jag måste shoppa en hel sommar garderob till hjärtat inför Thailand.

Idag när vi hade på Godmorgon på TV4 så var det först intervju med Carl Bildt , då låg sessan och lekte totalt ointresserad, sen kom ett modereportage direkt efter intervjun och då blev hjärtat sååå intresserad och låg och tittade hur mycket & länge som helst. Ganska kul.

Hon vet redan vad som är viktigt här i livet : shopping & kläder 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Shopping & kläder!”

 1. Anonymous says:

  Är det det viktigaste tycker du?shopping & kläder Staackars lilla flicka

 2. Lina says:

  Hej.
  En tjej jag känner har just kommit från Thailand. Och hon hade shoppat mängder med barnkläder där, snygga och hur billiga som helst…
  Kanske kan vara nåt att tänka på??!

  Ni är så söta båda två, älskar att läsa din blogg och se dina fina bilder.
  -Lina-

 3. AnnaStina says:

  Anonym-
  Orkar inte ens kommentara. Men ett tips – lite ironi gör livet roligare!

  Lina –
  Tack snälla du för tips! 🙂 Ja, i Thailand är det billig shopping så jag längtar! Brukar sy upp klänningar till mig själv så nu ska jag se ut fina modeller i Vogue och sy kopior 😉 Blir jätte glad över att du gillar min blogg! TACK!
  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *