Shopping makes us happy!

Allmänt

168397-2183
Strandväska från Evason Phuket & shoe shopping från i fredags.

Den här fina strandväskan stod på hotellrummet och är till för att användas av oss gäster. Sånna små detaljer älskar jag då jag bor på hotell! 🙂  Och jag hoppas verkligen att jag får "köpa loss" den då vi checkar ut för den är så perfekt i storlek och riktigt fin så den vill jag ha med mig resten av tiden i Thailand också 🙂

Jag shoppade nya skor i förrgår och för att vara mitt i december så känns det underbart härligt att köpa flip-flops istället för stövletter 😉

De vita invigde jag igår och de är hur sköna som helst och de rosa med små rosetter på väntar ännu på sin premiär…!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Shopping makes us happy!”

  1. Annah says:

    Det är super när man får egen beach väska på hotellet, för det är oftast inget man själv tänker på att ta med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *