Shopping mama.

Allmänt

168397-1835
Så här såg jag ut alldelens nyss då jag precis kom innanför dörren. Det var kallt  ute idag, brr… 

Nu har jag precis kommit hem från min lilla shoppingtur! 🙂

Jag körde en bit utanför city till en underbar butik som heter "Bolina". Den här butiken var en konkurrent till min Gizmo & Co men det har varit den enda konkurrent som jag ändå alltid shoppat hos för  den här butiken är mycket mer "shabby chic" än vad min var + att de selger "Juicy Couture" som jag älskar och som jag inte sålde hos mig (p.g.a att de selger det på en annan stor butik i närheten).

Det var säkert 1,5 år (!) sedan jag var till "Bolina" senast så nu upptäckte jag att de tagit in barnkläder igen. Det beror helt säkert på båda systarna som äger butiken har fått barn 🙂

Jag fick verkligen skärpa till mig ordentligt för att inte gå  helt bananas på allt suuuuper fint julpynt… Vi ska ju resa snart så det är ingen idé att shoppa julgranskulor. Men – jag kunde inte hålla mig helt… så lite julpynt fick följa med hem + en jätte fin tunika… Visar senare!

Nu ska jag fixa mat till lilla prinsessan.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Shopping mama.”

  1. God kväll tjejen! Åh vad jag längtar efter att se din nya tunika !!! Vet du… beställde en Juicy Couture tröja idag i svart =) och så var jag tvungen att köpa 2 påsar Kina snacks från PREEM-macken (19:-/påse på macken) för att testa… och jag är FAST *s* Kramis !!!!

  2. AnnaStina says:

    Å så UNDERBART att du börjat tycka om Kinasnacks! 🙂 Du kommer att se att de är beroende framkallande så nu är du “fast” 😉 Och GRATTIS till din Juicy shopping! De har bara de finaste kläderna! 🙂 Jag såg en helt underbar tunika från dem igår när jag var på shopping men den var i “flanell” och det funkar inte i Thailand men om vi inte skulle resa så hade jag shoppat den! för den var lovely! 🙂 Önskar dig en mysig söndagskväll! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *