Shopping on the beach.


Bangtao beach i fredags. Johannas söta kompis Filip är också med  på bild och här pågår prutning på hög nivå 😉

Phuket kl. 01.05, natt mot onsdag.

När vi besökte våra kära vänner Camilla & Co uppe i Bangtao i fredags så blev det en del shopping on the beach för här kryllar det verkligen av försäljare (på gott & ont…).  Och jag vet att min mamma blir glad då hon ser den här bilden för jag shoppar nämligen till henne  😉


I fredags lunchade vi med min kära vän Camilla, hennes mamma  + Jonas, kidsen och deras morfar. Jag är så glad över att ha Camilla i mitt liv! och det här är andra året på rad som vi ses här nere i Phuket.

Nu går jag och Marie Claire (köpte nytt blad idag) och lägger oss så jag får lägga ut den fina tävlingen imorgon. Och imorgon blir det föresten beach + en tur till Patong tror jag för jag har plötsligt fått lust på en ny väska. Funderar på en Tod´s i någon läcker färg (kanske grön?). Också måste jag ju shoppa de där¨"snäcklamporna" som jag skrev så mycket om sist då vi var här 🙂

God natt & sov gott mina vänner ! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Shopping on the beach.”

 1. Amanda says:

  Åh, sol!!!!!!! (Extremt avundsjuk)

 2. Bina says:

  Jungceylon kanske? Tod´s har fina väskor.

 3. Emma says:

  Härliga bilder:D:D

 4. Jennie says:

  Så härligt med Thailand!

 5. Jennie says:

  Så härligt med Thailand!

 6. Kari/Hestia says:

  Egentlig er jeg godt fornøyd med å feriere i middelhavet, men nå får jeg mer og mer lyst til å besøke Thailand…

  Isbildene av Johanna er morsomme..Det er jo akkurat sånn det er å ha is i solen :o)

  Håper dere koser dere med sol og is i noen dager til

  -klem-

 7. sara says:

  Längtar så tillbaka till Thailand när jag läser i din fina blogg. Vi åker till Koh Chang för tredje gången i Juni.. Can´t wait =)

  Sara

 8. Anna says:

  Ohhhhh vad jag längtar till Thailand 🙂 det är så mysigt i Bangtao och så roligt att åka in och tokshoppa i Patong, förstår du blir sugen på en väska och det låter skitläckert i knallgrönt en riktigt hit tror jag 😉 Stor kram på dig …..

 9. Sandra says:

  Förstår inte varför du som har så mkt cash prutar? Är det inte väldigt snålt och konstigt? Det ser illa ut med tanke på hur fattiga thais är i jämförelse med dig och oss i norden!! Eller?

 10. Alinde says:

  Jag tror Anna-Stina skojar med oss! Klart hon inte behöver pruta! Hon har ju satt ett blinköga efter, så jag tror inte hon prutar de fattiga thailändarna. Inte ens jag som är relativt fattig jämfört med A-S skulle pruta. Det är säkert jättebilligt som det är! =)

 11. Sandra says:

  Fast hon skrev ju i ett annat inlägg att hon prutar? Hur är det egentligen Anna-Stina? Tycker du borde sluta pruta om du gör det av humanitära och rättviseskäl då jag fattar att du har pengar som kan göra sånt ni gör. Och alla har mer pengar än thais…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *