Shopping på “Mathilde” makes me happy!

Allmänt

168397-854
Tavlan i bakgrunden heter "Stairway to heaven". Den symboliserar mig och mitt liv… Jag ska berätta mer om den konstnären en dag, jag är otroligt glad i hennes tavlor och har flera stycken från henne.

Känner ni igen modellen? Just det – helt rätt! den är väldigt lik den blå toppen jag haft på mig en del i sommar och som är en av mina favoriter.

Nu hade de fått in den här snygga modellen från samma märke – "Custommade" – i svart silke på min favorit butik "Mathilde" på Biblioteksgatan i Stockholm. Pris 1.099sek.  När jag frågade söta personalen efter något nytt snygg till mig så var den här den första hon visade och jag kände genast att "den ska jag ha!" 🙂

Det är sånn service man vill ha när man shoppar! Personalen ska ha KOLL på vilken stil man har och vilken typ av person man är så att de kan visa RÄTT plagg direkt och inte vimsa runt och se osäkra ut och säga.. hmm.. nu ska vi se… kanske den här kan vara nåt för dig? Också håller de upp nåt som är totalt jätte fel. Nej, en mamma med barn i vagnen behöver DUKTIG personal som kan sin sak och det kan hon verkigen hon den där tjejen på "Mathilde"! 🙂

Och precis som henne var jag faktiskt själv i min egen butik också, det var det som var mitt vinnande koncept och grunden till min succé med "Gizmo & Co".  Det gäller att SE kunden och att läsa kundens behov för det är först när man gör det som man kan bli en vinnare där ute i butiksdjungeln!

Toppen är en födelsedagspresent till mig från min mamma så jag ska ta och packa in den i silkespapper och öppna den på min dag… Vad glad jag kommer bli när jag öppnar paketet! 🙂

P.S Hon som äger "Mathilde" butiken är hon som startade "Champagne" butikerna som fanns i Stockholm förut (på NK och i PK-gallerian…). När hon sålde dem så behöll hon den här så den är hennes "baby".

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *