Shopping, shopping, shopping!

Allmänt


Shoppinggirls på Tesco Lotus. Johanna hade precis ätit lite glass så därför choklad runt munnen 🙂 Och just det ja – vi shoppade väskorna hon håller i handen + att jag hittade ett par fina shorts för 199 bath , dvs ca 35 kr 😉

Phuket kl. 20.45, lördag kväll.

Hemma till slut! 🙂 Dagen idag har varit fylld av shopping… it’s a hard work but someone has to do it 😉  Nejdå, det låter bättre än det är för det är inte Zara jag shoppat loss på, istället så har hela familjen varit iväg på "nödvändig shopping" inför då vi ska hyra ut lägnheten så kuddar/puter, sängkläder, handdukar, förvaringsboxar till Johannas leksaker etc har shoppats.

Dagen avslutades med att jag åkte iväg och hade första provningen av mina klänningar / kjoler och då var jag så stressad mama att jag totalt glömde att ta bilder 🙁 extremt dumt. Men, men, bara att gilla läget…

Nu kom precis vår middag bakom dörren här och det passar perfekt för jag är SÅ hungrig efter dagens fix.

Återkommer snart och visar bilder på shoppingen. Ska bara äta min suuuuper goda favvo kycklingrätt först 🙂

NJUT lördagen och inte många timmar kvar till Charlotte nu….!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Shopping, shopping, shopping!”

 1. Så söta tjejer på bild! Härligt att ni fått så mycket nödvändig shopping gjord nu. Njut av kvällen! 🙂

 2. Jonas says:

  Räknar kallt med att ha med dig på festen i kväll i form av SMS 😉

  Pöss

 3. Marie says:

  Åh så fina ni är ! Shopping är ju kalaskul.

  Finns märket "Odd molly" att köpa i Thailand ?

 4. AnnaStina says:

  Sara-

  Tack snälla du! Önskar dig också en jätte mysig kväll med schlager och allt. Kram! 🙂

  Jonas-

  You bet! Jag är laddad och skumpan ligger på kylning så kl. 02 kör vi 😉 Puss! 🙂

  Marie-

  Jag har inte sett ett enda skandinaviskt märke här i Phuket men jag kan ju inte svara för hela Thailand. Men jag tvivlar starkt att Odd Molly finns här för deras kläder är för varma för klimatet här 🙂 Jag sålde Odd Molly i min butik i flera år och märket är fantastiskt! men det passar bäst där det är lite svalare för kollektionen baserar sig ju på att mixa och matcha med mycket stickat. Kram! 🙂

 5. Sanna says:

  Johanna är verkligen en sådan extremt söt och verkar vara en himla charmig tjej.

  Du med såklart!

  Keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *