SHOPPING TIPS!

Allmänt

13330875_10153561266345796_4682981163337356567_n

Dagens pepp.

Glad torsdag mina kära bloggvänner! 

 

Men alltså på riktigt… v.i.l.k.e.t. heeeelt fantastiskt väder vi har! Love, love, love it!!!  Och jag har precis ätit frukost ute i solen för på morgon blev jag kvar på skolan. Det var nämligen terminens sista Öppen Scen och Johanna + kompis framförde en dans till Marcus & Martinus nya låt Girls.  De var SÅ duktiga och jag imponerades både av  koreografin (vi snackar moooves) och stylingen (de matchade i jeans-shorts, linne + jeans jacka och håret skulle lockas på morgon och solbrillerna var på plats i pannan, very cool!), my little darling älskar verkligen att stå på scen och det är så otroligt kul att se!

 Men, tillbaka till vädret – det inspirerar mig till att bjuda er på några sommar-shopping-tips!  Som dessutom är budget deluxe!  🙂

13346489_10153561267080796_3497746516306950083_n

Jag älskar att shortsen har resår i livet, super skönt! också är de fodrade så att man inte er igenom (inte så stylish om trosorna syns…). Hittade de hos Gina Tricot igår. Där shoppar jag föresten ofta byxor, älskar deras passform.

13346522_10153561268670796_2653425213144308066_n

Sen gillar jag när man kan mixa och matcha ihop sin bikini själv och ibland köper jag bara en topp och struntar i bikinibyxan för när jag tex hänger på min terrasse så har jag oftast toppen + shorts.  Anyway – denna fräscha topp hittade jag hos H&M för bara 49,90. It´s a bargain

13327436_10153561268115796_3551416097155244563_n

Och skorna… alltså gissa var jag hittade de? På b.a.r.n. (!) avdelningen på H&M.  Så jag säger bara: löp & köp girls! 

Kom på att jag bjudit er på allt för lite shopping-tips i det sista så ska bättra mig på den punkten. Promise!

Nu ska jag ta tag i dagens to-do-list här och sen, i kväll, ska vi ut på den räkkryssning som pappa fick i present av oss. Det ser jag verkligen fram emot för detta strååålande väder är p.e.r.f.e.k.t. för en 3-timmars båttur i skärgården!

Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi & glädje! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “SHOPPING TIPS!”

 1. Marit says:

  Så mycket fint, vart lite kär i shortsen. Ska genast klicka in hos Gina Tricot.

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. Marit! 🙂 Kryssar fingrarna för att du får tag i shortsen. Dom är ljuvliga!

   Önskar dig en magisk weekend! Kram!

 2. Lena says:

  Älskar bikinidelen. Ska kolla H&M imorgon. Thanks for the tips 🙂

  • gizmolina says:

   Åh varsågod! 🙂 Bikinin är super fräsch! Hoppas du får tag i den Lena!

   Njut din helg och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

 3. Mimmie England says:

  Sådana här shoppingtips uppskattas oerhört mycket!

  • gizmolina says:

   Åhh så glad jag blir! 🙂 Tusen miljoner tack för härlig feedback Mimmie! Lovar att bjuda på många fler tips framöver!

   Önskar dig en magisk weekend fylld av solsken! Kram!

 4. Studentmamman - Charlotte says:

  Sååå fina shorts- hur långa är dom?
  Gillar inte sånna som slutar precis under rumpan
  (På mig alltså, på andra är det snyggt)! 🙂

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar dom Charlotte! 🙂 Shortsen är ganska korta men inte så korta att man ser rumpan, för det gillar inte jag heller… 😉 Men ja, de går typ 1 dm ner på låret… så korta som sagt, men inte f.ö.r. korta! Typ perfekt längd för att kunna ha de under tunikor också.

   Önskar dig en underbart härlig helg fylld av solsken & glädje! Kram! 🙂

 5. Ja visst har vi UNDERBART väder – sååå härligt!! Toppen tips btw!

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar tipset Angelica! T.a.c.k.! 🙂 Och ja, alltså vädret var heeeelt magiskt!!! trodde plötsligt vi var på Mallis. Men – nu har det tok vänt och blivit iiiiis kallt här uppe i norr och mulet så kryssar fingrarna för att värmen snart hittar tillbaka… !

   Njut din helg och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *