SHOPPINGTIPS TILL MAMA & MINI.

Lovely genser med loose kant nede, typ poncho.., och den vita skriften är strösslad med paljetter! till mig och…

Jag skulle egentligen ha varit på visning av s/s-14 hos Lindex idag, och hos Gina Tricot, och hos Morris / Don Donna men jag fick inte till något av det tyvärr…. Så istället kör jag några tips om plagg som finns i butik hos Lindex nu (om de inte hunnit bli utsålda så klart).

underbar topp, sköna stretch jeans och bling bling till skatten.  Johanna älskar sina jeans från Lindex, har både blå + dessa grå och använder dem flitigt. Halsbandet är föresten ett tips till julkalendern! och väskan tror jag vi shoppat hos Accessorize.

Nu ska jag sticka ut i det vackra vädret och fixa ärenden. Behöver frisk luft känner jag!

Njut dagen vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SHOPPINGTIPS TILL MAMA & MINI.”

 1. Ingvild says:

  Hei! Jeg har sendt mail til butikken din for å be om et angrerettsskjema. Kanskje den ikke har kommet gjennom spamfilteret ditt?

 2. Monica says:

  God morgen 🙂 I går mottok jeg pakke i posten fra deg nok en gang…og like fornøyd som de andre gangene 🙂 Genseren var fantastisk fin….fargen var helt nydelig og kvaliteten like så. Det er så utrolig hyggelig med det “lille ekstra” du gir!!! Gøy at du skriver en liten hilsen og legger med i pakken. Ønsker deg & dine en super fredag & helg! Like U a lot 🙂 Klem

  • gizmolina says:

   Åhhh så rörd jag blev nu….får tårar i ögonen då jag läser din fina kommentar Monica. Tusen 1000 miljoner TACK för magisk feedback!!! nu lyste du verkligen upp min dag! 🙂

   Och den genseren kommer du att bli SÅ fin i ! den är underbar och det finns inget skönare att ha på sig än cashmere… !

   Önskar dig en fantastisk weekend!!! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *