Shoppingfrukost på H&M.


De stod och delade ut goodiebags vid utgången och som ni ser så lyckades jag shoppa lite också.

Se så glad jag blev av morgonens shoppingfrukost ! Tänk om man startade alla dagar med frukost + shopping? En¨härlig tanke !  😉 


Den första jag träffade då jag kom innanför dörren var Ottilia som jobbar som Presschef på H&M Norge. Hon ser med andra ord alla fina kollektioner lååångt före oss andra…  och har ett riktigt drömjobb !

   
Inte ofta det är vakter + gästlista i entrén på H&M och som ni ser var det crazy mycket folk. På bilden till höger berättar Costumes motejournalist Mette Mortensen om vårens trender.

När vårens trender presenterades så var det ett ord dom återkom hela tiden och det var "edge" så det får bli dagens ord 😉  Vi fick veta att man kan ha svart till pastell som en "edge" och stora halsband till one-shoulder-dresses som en "edge" osv .  En stor sak i vår är puffärmar / axelvaddar / ballongkjolar(skjørt), det gäller att sätta fokus på EN sak i outfiten och då  blir det en puff  ELLER en ballong 🙂   Sen är safari stort och byxdressen också får vi inte glömma kavajen !

Hoppas ni känner att ni har varit med mig på shoppingfrukost nu och att ni blev lite inspirerade !? 🙂 Jag återkommer snart med innehållet i goodiebagen för jag misstänker att ni är nyfikna…

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Shoppingfrukost på H&M.”

  1. Anna says:

    Vilken rolig grej! Shopping-frukost! Hihi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *