Shoppingtips till de små!


Ursöt liten jacka med rosettdetaljer och puffärm, 179nok, skjortklänning i rosa/vit stripede (randigt) 129nok och tights med söt detalj längst ner på benen, 69,50nok. Allt från H&M.


se så fin jackan är bakifrån, med rosetten !

Det är så inspirerande att  besöka butiker nu då alla spring-news hänger där i läckra färger och påminner om sommaren 🙂  och jag tycker att både Zara och H&M har ovanligt mycket fint till de små i år.

Häromdagen fick de här godsakerna (barnkläder känns som godis ibland) följa med oss hem och det är så kul för jag lånade ett par av dessa plagg hos H&M´s pressrum till foto i december inför mitt stylinguppdrag och har längtat efter att få shoppa dem till Johanna 🙂


Det kändes lite tossigt att shoppa solhatt & baddräkt EFTER Thailand semestern / ferien men lika bra att passa på innan de tar slut  och VIPS! så är ju sommaren här. Baddräkten kostar 98nok, solhatten, 49nok, båda från H&M. (baddräkten finns på hm.com men då endast i marinblått, där finns även solhatten (den är vändbar)

Jag trodde att Johanna skulle sova nap nu men nejdå så nu tar jag och rullar håret också tror jag att hon får sova ute i vagnen idag så att jag hinner njuta solen innan den försvinner.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Shoppingtips till de små!”

 1. Åh vilken söt jacka!

 2. Emma says:

  oj vilka små söta saker:)

 3. Angelica says:

  Super söt jacka och klänning, längtan till vår och sommar växer sig starkare och starkare för varje gång man går in i en klädbutik nu.

 4. Mirva says:

  Jackan & klänningen var superfina, Hello Kitty har man sett i 100 år nu 🙂

 5. Sandra says:

  Jackan har jag också köpt till min dotter. Rosett detaljerna är liksom pricken över i

 6. Engla says:

  Baddräkten finns i rosa på hemsidan också 🙂 Har köpt den blå till Jolie, längtar efter sommar nu!

  Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *